20-29 éves fiatalok! Mit dolgoztok és mennyit kerestek?
Asszisztens vagyok művészeti területen, 200 nettó+túlóra ha van+bkv bérlet+év végi bónusz cafeteriaban.
Nincs lakáskasszám még, de gondolkodom, hogy nyitok egyet.
"Mondjuk azokat nem nagyon értem, akik még szülőkkel laknak, legalább 200e körül keresnek, de nincs lakástakarékjuk. Ez elég nagy butaság, legalább 1 db 20.000-eset kéne fizetniük."
Nem hiszem, hogy olyan országban élünk ahol hosszútávra lehetne tervezni. Teljesen elhibázott döntésnek tartom a Magyarországon való lakásvásárlást. A magyar lakástakarék pedig nem hiszem, hogy alkalmas külföldi lakásvásárlásra (bár lehet tévedek, nem értek hozzá).
24: Ez csak azoknak a demagóg dumája, akik nem képesek félretenni, inkább fölélik minden pénzüket.
Ha kimész külföldre, akkor ki tudod adni az itthon megvett lakást, vagy akár el is adhatod, ha a pénzre van szükséged.
"Ez csak azoknak a demagóg dumája, akik nem képesek félretenni, inkább fölélik minden pénzüket.
Ha kimész külföldre, akkor ki tudod adni az itthon megvett lakást, vagy akár el is adhatod, ha a pénzre van szükséged."
Baromság, mivel a szüleimmel lakom így a fizetésem felét havi szinten félretudom tenni. Nem értem miért akar mindenki saját házat minden áron. Persze sok opció van, többek között ott is lehet hagyni parlagon amortizálódni vagy jóval ár alatt eladni.
27: Ja, ha anyuciéknál laksz otthon, akkor hatványozottan nagyobb hiba, hogy nem gyűjtesz lakáskasszában. Azt amit nem élsz fel pénzt, mindet nyomnod kellene bele, mert aztán ha meg pár év múlva mégis kitalálod, hogy hoppá, lehet családom lesz és mégis jobb volna egy saját ingatlan, akkor már késő lesz.
Vagy 40 éves korodig anyucinál akarsz lakni?
Otthon 120-at kerestem diplomás ápolóként.
Svájcban ugyanazért a papírért egymilliót kapok (4000 chf).
Férjem mérnökinfós keresett 300-at maximum,itt kétmillió felett (7000+ chf).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!