Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki devizakeres...

Van itt olyan, aki devizakereskedésből már milliomos lett?

Figyelt kérdés

Annyira nyomatják mindenhol, hogy ez mekkora lehetőség, meg bárki meg tudja tanulni, de én pl. a saját ismerősi körömből még hírből sem tudok olyanról (pedig elég széles) aki ebből élne és már dúsgazdag lenne belőle.

Van ilyen, ti ismertek ilyeneket?

2017. szept. 29. 08:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
Nyomatják mindenhol a meggazdagodást mert a brókercégeknek abból van bevétele hogy az emberek kereskednek. Otthoni körülmények között ezt nem lehet csinálni, persze az elvi lehetősége megvan, de gyakorlatilag kivitelezhetetlen.
2017. szept. 29. 08:11
 2/18 anonim ***** válasza:
37%
brókercégek lobbija a deviza kereskedelem és tőzsdézés, mesés gazdagságot ígérnek 0 munkával. Én is ismerek akik devizáztak de semmi értelme.
2017. szept. 29. 08:15
 3/18 A kérdező kommentje:

Jó, az világos hogy a szolgáltatóknak nagy buli, mert jutalékot fog le és ezért a nagy marketing.

Ezért furcsálltam, mert a top100 leggazdagabb mégsem devizakereskedőkkel van tele.

És sokat elmond, hogy a saját ismerettségi körömben 2 ember is van a top100-ból, de pl devizakereskedő egy sem.

Akkor ez egy nagy átb...szás az egész, nem?

2017. szept. 29. 08:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ismerősöm aki milliárdos és sok pénze ebből van. Ja és benne van a top 100 ban. Konkrétan a főnököm. De ezt így kívülállók nem tudják hogy tőzsdézik. Nem titok mert beszél róla. Csak ő neki teljesen mással foglalkozó cégei vannak és azokkal hozzák összefüggésbe a vagyonát. Ahol leírják a top 100 ról hogy ki mivel foglalkozik ott ezt nem említik. Szerintem az összes nagy vagyonú tőzsdézik csak nem mondják hiszen senkinek semmi köze hozzá. Meg alapból van egy fő tevékenységük amiből meggazdagodtak. És utána tovább fialtatják a pénzüket a tőzsdén. Mondjuk veszteni is szokott olyankor puskaporos a hangulat.
2017. szept. 29. 09:04
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem átbasz-s, nincsen szó csalásról, hiszen nem ígérnek semmit biztosra. Ha megveszed, tartod és jókor adod el, akkor profitot érsz el, és azt kifizetik. Az elvi lehetőséget ők biztosítják a meggazdagodásra.

A döntés mindig a tiéd hogy mikor veszel és mikor adsz el, ezért épült ki egy oktatás iparág a kereskedés köré, ami azt mondja hogy azért nem vagy nyereséges, mert nem tanultál még eleget.

Gyakorlatilag viszont hosszútávon otthonról biztosan nem leszel nyereséges. Vannak akik dúsgazdagok tőzsdei kereskedésből, de ők mindig más pénzét kezelik és több száz vagy ezer embert foglalkoztatnak az elemzésekre, programok írására, kutatásra. Neked őket kell legyőzni, olyat kell észrevenned amit ők nem.

Pl. egy sivatagban elszórnak ezer aranytömböt. Vajon ki fogja megtalálni ezeket: 1-1 ember ásóval a kezében, vagy cégek akiknek terepjáró, markológép, térkép, radar, stb. van a kezében? Az elvi lehetőség ott van hogy 1 ember rátalál, és néha látni is ilyet a tőzsdén, de olyat sose hogy 1 ember egymás után találja az aranytömböket.

2017. szept. 29. 09:09
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

DEVIZAkereskedésből csak a devizakereskedőcégek gazdagodtak meg (jutalék minden ügylet után, a hülyének is megéri ..).

Ha valaki mégis (tehát gyakran eltalálja, hogy egy valuta ára melyik irányba fog változni, és erre építi a kereskedési stratégiáját), akkor az a ruletten még sikeresebb lenne, mert ott kisebb a jutalék.

(2-vel ezelőtti, a kérdező nem a tőzsdei kereskedést, hanem konkrétan a devizakereskedelmet kérdezte.)

2017. okt. 1. 08:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem lettünk okosabbak, mert egy kereskedő sem válaszolt. Hiába ír olyan választ akinek köze sincs a témához vagy egy ismerőse kereskedett. Ennek kb semmi értelem, semmit sem jelent. Én sem ismerek olyat személyesen aki ezzel foglalkozna és éppen ez tetszik benne. Abban biztos vagyok, hogy ezen az oldalon nem fogsz találni milliomos kereskedőt. Biztos, hogy nem nézegetnek ilyen oldalakat. Ennek a szakmának a megtanulása a gondolkodásmódodat és a személyiséget is átformálta pozitív irányban. Az is tudni kell, hogy egy átlag ember ebben a szakmában mindig veszteséges lesz. Elsősorban pszichésen kell készen állni és csak másodsorban szakmailag.
2017. okt. 2. 03:08
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok közel sem milliárdos, de 7 év alatt 13 milliót sikerült összehoznom, de még ebből lejön -15%
2017. okt. 2. 22:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Soros György pl devizakereskedésből lett milliárdos, és nem forintban! Keress rá, az angol font elleni támadásával alapozta meg a hírnevét és a vagyonát.
2017. okt. 5. 09:14
 10/18 anonim ***** válasza:
az már teljesen más osztály ha valaki képes befolyásolni egy valutát, majd úgy kereskedik.
2017. okt. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!