Ha gazdag vagy, ( a gazdag szótértsd úgy, hogy multi-milliomos) hogy lettél gazdag? Minden sztorira kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 20:16
1/12 anonim válasza:
biztos itt fognak majd mesélni róla.
3/12 anonim válasza:
persze, mert a multimilliomosok majd egy noname oldalon fogják osztogatni a tanácsokat!
Aki multimilliomos annak nincs szüksége ilyen oldalra.
4/12 anonim válasza:
Beleszülettem. Neked is csak ezt tudom javasolni.
5/12 anonim válasza:
Forintban "multimilliomosnak" lenni nem sokat jelent.
6/12 anonim válasza:
Ezt a 'milliomos' dumat el is felejtheted. Irodai munkaval keresek eves szinten 12M korul (az kb. 8M netto), megse vagyok 'gazdag'.
7/12 anonim válasza:
Fölvettem 1 milliárd deviza hitelt.
8/12 anonim válasza:
Megfelelő időben és helyen meglátni a lehetőséget és azt maximálisan ki illetve felhasználni , ez jelenti azt ha legálisan akarsz gazdaggá válni . Tanulmányozd a piacot , a gazdaságot és fejleszd magad mindenféle téren .
9/12 anonim válasza:
Dolgoztam a szakmámban 10 évet, utána nyitottam egy céget, felfuttattam, nyitottam üzletet egy másik városban, azt is felfuttattam, megint nyitottam egyet egy másik városban stb.
10/12 anonim válasza:
Örököltem egy nagyobb összeget, így vállalkozásba kezdtem. Külföldre is dolgozunk, így nagyon jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!