A milliomosok miket dolgoznak és milyen arányban?
Számtalan dolog lehet. Szinte minden szakmában van olyan aki össze tudott szedni annyi pénzt.
Külföldön nem kell hozzá vállalkozónak lenni. Legközelebbi példának a testvéremet tudom felhozni, ő piac elemzőként dolgozik alkalmazottként. Kb 150 ezer dollár az éves fizetése. Mellette ingatlan befektetéseket csinál, és abból is jön be neki pénz.
Nem feltétlen vállalkozó.
Pl. Amerikai tech cégek vezetői. Ennyi.
Az 1. válasz hülyeség.
Pl. az én egyik korábbi főnököm is simán megkeresett havi 1 milliót pénzintézetben.
Utolso, nem ertem.
Kiszamolnad nekem, hogy havi 1 millio keresettel, ha nem kolt semmire egy forintot se, mennyi ido alatt jon ossze 300 millio a szamlajan?
Mert nekem valami 25 ev korul jott ki, de lehet nem megy a matek mar. 😂
Egyebkent vallalkozok.
Berbol sose fogsz ennyit keresni.
"Kiszamolnad nekem, hogy havi 1 millio keresettel, ha nem kolt semmire egy forintot se, mennyi ido alatt jon ossze 300 millio a szamlajan?
Mert nekem valami 25 ev korul jott ki, de lehet nem megy a matek mar."
Jó, hát a kérdésben nem volt benne, hogy max. 30 éves milliomos számít csak. :D
Meg mondjuk egy pénzintézet vezetője talán nem csak a párnacihában gyűjtögette a pénzét, hanem esetleg be is fektette. ;-)
De tény, Magyarországon alkalmazottként 300 milliót nemigen lehet összerakni.
De lehet. Pénzszállító sofőrnek kell lenni, és lenyúlni 500 milliót. Mondjuk most ő se fér hozzá. :)
Én kerestem keveset, sokat, de ami mindig közös volt, az a probléma. Mindegy, hogy mennyi keresel, mid van, az életben a problémák ugyanazok, csak más léptékűek. Értsd ez alatt, hogy nem izgulsz, hogy tudsz-e kaját venni, de azért izgulsz, hogy esetleg nem bukod-e el a befektetett pénzed. Ami miatt nem izgulsz, ha nincs :)
A Youtube-on van egy jó videó a gazdagok életéről, ne irigyeld őket annyira. Sok tekintetben jobb életünk van. Karácsonykor nincs az a pénz, ami a szerető családot pótolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!