Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki Bp-en csak minimálbéres...

Aki Bp-en csak minimálbéres melót talál az egy lúzer?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már hogy itt Pesten aki nem talál melót az nem is akar (ez eddig akár igaz is lehet) de a másik „bölcsesség“: aki itt Pesten nem talál jobbat a minimálbéres betanított melóknál az egy lúzer.

Ez igaz?

Akkor én egy lúzer vagyok? Állástalan vagyok és találnék bőven melót akár holnapra. Na de mit???? Minimálbéres szalagmelót árufeltöltőt gyorséttermet biztonsági őri meló. Ilyen szarokat akár holnapra is.

Na de normális melót ami nem egy tál lencséért menne? Na olyat nem.

Pedig felsőfokú oklevéllel (magyarán diplomával) keresek melót. Sajna bölcsészpapír így = WC-papír ezt én is tudom, de akkor is furcsa.

2017. szept. 29. 08:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy meg komolyan, te itt még minimálbérről írtál, aztán kiderül, hogy Cisco-d is van...

Most léptem be egy Cisco tanulócsoportba facebookon, a kurzus még nem kezdődött el, de az állásajánlatokkal már bombázzák a csoportot így is...

2017. szept. 29. 23:45
 32/32 anonim ***** válasza:
Ez csak a szokásos kamu munkaugyes troll. De most ebbe belebukott a kamuval, ugyhogy ide tobbet mar nem válaszol, nyit egy új témát hamarosan.
2017. szept. 30. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.