Aki Bp-en csak minimálbéres melót talál az egy lúzer?
Többször hallottam már hogy itt Pesten aki nem talál melót az nem is akar (ez eddig akár igaz is lehet) de a másik „bölcsesség“: aki itt Pesten nem talál jobbat a minimálbéres betanított melóknál az egy lúzer.
Ez igaz?
Akkor én egy lúzer vagyok? Állástalan vagyok és találnék bőven melót akár holnapra. Na de mit???? Minimálbéres szalagmelót árufeltöltőt gyorséttermet biztonsági őri meló. Ilyen szarokat akár holnapra is.
Na de normális melót ami nem egy tál lencséért menne? Na olyat nem.
Pedig felsőfokú oklevéllel (magyarán diplomával) keresek melót. Sajna bölcsészpapír így = WC-papír ezt én is tudom, de akkor is furcsa.
"De gondolom erre is lesz valami jó kifogás...
"
lesz bizony. Születési évem 1972.
multi? ssc? szóba se állnak egy aggastyánnal.
"munkanélküli főállásban.+
nem mondtam hogy munkanélküli vagyok egy szóval se.
van állásom de csak részmunkaidős.
nem minimálbért keresek elvileg ha főállásban lennék jóval felette kapnék.
de így csak részben még annyit se.
szóval lehet a számomkkal dobálózni hogy ha 100% státuszom lenne akkor mennyit kapnék-de nincs annyi.
" Valahol el kell kezdeni.+
Azon a "valahol"on én már régesrég túlvagyok... miről beszélsz... túlvagyok a 40-en lassan 50 leszek.... kezdeni....25 éve volt az a "valahol"
Mi a héten két 40+-os kollégát is felvettünk. Multi vagyunk. De biztos neked van igazad és a mi cégünk "különleges"...
Nem mellesleg az elmúlt 40 év hibáit van, amikor már nem lehet kijavítani, erről nem a rendszer tehet, hanem te, hogy xart se tettél a rendszerváltás óta azért, hogy piacképes legyél - pedig eltelt már közel 20 év.
Akkor további jó szenvedést.
"hogy xart se tettél a rendszerváltás óta azért, hogy piacképes legyél - pedig eltelt már közel 20 év. "
elolvastad egyáltalán amit EDDIG írtam? Hm?
Vagy még azt se?
Diploma 1, diploma2, erasmus, gyakornoki, cisco CCNA, nyelvvizsga 1, nyelvvizsga 2....
ez mind semmi?
(igen, igazából ez mind semmi... eredményt tekintve)
Milyen diplomak ezek?
Mert ha diploma1: turizmus
diploma2: bolcsesz,akkor olyan mintha nem is lenne diplomad.
A CISCO CCNA-val indulj el,megnezted mar a British Telecom oldalat?Palyaztal mar oda?
Hanyszor mondjam meg el?
(igen, igazából ez mind semmi... eredményt tekintve)
És te elolvastad, hogy azt írtam, hogy PIACKÉPES legyél? Ez a sok minden, amit megtettél nyilvánvalóan nem tett piacképessé, ha a mai munkaerőhiányban sem tudsz elhelyezkedni.
Bónusz kérdés:
Miért hazudsz mint a vízfolyás?
Vagy epedve várom az érdekfeszítő magyarázatot, hogy egy 1972-es születésű (tehát 45 éves) férfinek hogy van egy "50-es anyja".... Legnagyobb jóindulattal is ha az "50-est" 59 évesnek veszem akkor az '58-as születés. 13 évesen esett teherbe veled?
Ezért vagy rettentő unalmas, mert még arra sem tudsz figyelni, hogy mit hazudozol össze. Nem, hogy az összes kérdésed nem tudod szinkronba tartani de még egyet sem...
Akkor hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, lúzer vagy.
Annyit még írjál le, hogy most komolyan, mit vártál ettől az egésztől? Ha leírják, hogy az vagy, akkor mi változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!