Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki Bp-en csak minimálbéres...

Aki Bp-en csak minimálbéres melót talál az egy lúzer?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már hogy itt Pesten aki nem talál melót az nem is akar (ez eddig akár igaz is lehet) de a másik „bölcsesség“: aki itt Pesten nem talál jobbat a minimálbéres betanított melóknál az egy lúzer.

Ez igaz?

Akkor én egy lúzer vagyok? Állástalan vagyok és találnék bőven melót akár holnapra. Na de mit???? Minimálbéres szalagmelót árufeltöltőt gyorséttermet biztonsági őri meló. Ilyen szarokat akár holnapra is.

Na de normális melót ami nem egy tál lencséért menne? Na olyat nem.

Pedig felsőfokú oklevéllel (magyarán diplomával) keresek melót. Sajna bölcsészpapír így = WC-papír ezt én is tudom, de akkor is furcsa.

2017. szept. 29. 08:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%

Igen, aki BP-en minimálbéres az egy lúzer.

Egy Tesco árufeltöltő sem minimálbért keres és zeng tőle a média, hogy nincs ember... De ez igaz bármelyik multira vagy gyárra.

Az más kérdés, hogy te irodai munkát szeretnél.

2017. szept. 29. 09:48
 2/32 anonim ***** válasza:

En csak egyet nem ertek kerdezo.

Ha tudod,hogy a bolcsesz diplomad kuka,akkor miert nem gondolkodtal elobb amikor odamentel?

Miert vegezted el?

Miert nem valtasz akkor masik szakmara?

Menj el dolgozni es tanulj ki mast,erre nem gondoltal?

Figyelmetlen vagy inkabb az a baj a mai fiatalok nem nezik meg mire jelentkeznek,en 18 evesen neztem az allashirdeteseket,plusz neztem egyes szakmak kepviseloi miben utaznak,hogy jol elnek,meg elemeztem a vilagot mire van kereslet.

2017. szept. 29. 10:04
 3/32 A kérdező kommentje:

",en 18 evesen neztem az "

Hogyne persze tudjuk itt mindenki 18 évesen már tudta hogy agysebész lesz sőt már az óvodában is a munkaerőpiaci elemzéseket meg a felvételi pontszámokat böngészted.

Igen tudjuk....

2017. szept. 29. 10:28
 4/32 A kérdező kommentje:

"Miert nem valtasz akkor masik szakmara? "

Pénz. Miből? Letettem egy szaros Cisco CCNA képzést laza 400E-be került vizsgadíjjal együtt. Mindenhol azt hallottam olvastam hogy hűdejó ez mert ezer cég azonnal két kézzel kap majd utánam ezzel a papírral.

Ja persze mese habbal.

két kézzel kapna utánam HA LENNE gyakorlatom...

És mivel nincs... és mégis honnan lenne ha sehova se kellek zéró gyakorlattal.

Na erről tán ennyit.

2017. szept. 29. 10:30
 5/32 anonim ***** válasza:

Nem kell elhidd,en elmondtam mit csinaltam,mar kisgyerekkent is tudtam mit akarok az eletben marmint penzt,gazdagsagot,komolyan az ovonok neztek is.

De inkabb a kerdeseken gondolkodj el amiket adtam,csak segiteni akartam,inkabb tanulj ki valami ertelmeset,menj el programozonak peldaul,szakosodj robotikara.

2017. szept. 29. 10:31
 6/32 A kérdező kommentje:

"és zeng tőle a média, hogy nincs ember.."

Ühüm. 50-es anyám 30 év kereskedelmi tapasztalattal jelentkezett oda. oda is....

Világéletében boltos pénztáros volt.

Válaszra se méltatták. Annyira kell az ember? Hát tessék itt az ember. Be se kell tanítani kisujjában az egész. Itt van Bp-en nem fiatal nő nem megy el szülni nem vidéki nem kell neki bejárást fizetni.. és válaszra se méltatják.

Annyira kell az ember ja.

Lóf****-t kell.

2017. szept. 29. 10:32
 7/32 anonim ***** válasza:
68%

Mar is tudok neked egy ceget, ott van a British Telecom,oda felvesznek CISCO CCNA-val ne hulyeskedj siman felvesznek.

Ez teljesen jo,erre menj ra.

Mondjuk menj el gyakornoknak valahova akkor,vagy mondom a BT-hez.

2017. szept. 29. 10:34
 8/32 A kérdező kommentje:

"De ez igaz bármelyik multira vagy gyárra. +"

Ja nem minimálbért. Világítástechnikai cég operátort keres kiemelt fizetéssel. KIEMELT. Múlt hlten voltam náluk.

Kiemelt = nettó 95. Nem minimálbér ja... +10-el több ja.

pfff.. na ilyen szarok vannak dögivel.

2017. szept. 29. 10:35
 9/32 A kérdező kommentje:

" eletben marmint penzt,gazdagsagot,komolyan az ovonok neztek is. "

LOL LOL apám....

az oviban az összes kölök királylány meg sárkányölő királyfi akar lenni ezt tudjuk.

2017. szept. 29. 10:36
 10/32 anonim ***** válasza:
Megse en sirankozok ember,en szakmamban dolgozok mar mert SULI mellett LETOLTAM a s..ggem DOLGOZNI is igy gyakorlatom is volt mar,most vegeztem csuszassal es ott van 8 ev tapasztalat napi szinten kapok allas ajanlatokat,aki IT tudassal nem talal melot az tenyleg egy......
2017. szept. 29. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!