Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki Bp-en csak minimálbéres...

Aki Bp-en csak minimálbéres melót talál az egy lúzer?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már hogy itt Pesten aki nem talál melót az nem is akar (ez eddig akár igaz is lehet) de a másik „bölcsesség“: aki itt Pesten nem talál jobbat a minimálbéres betanított melóknál az egy lúzer.

Ez igaz?

Akkor én egy lúzer vagyok? Állástalan vagyok és találnék bőven melót akár holnapra. Na de mit???? Minimálbéres szalagmelót árufeltöltőt gyorséttermet biztonsági őri meló. Ilyen szarokat akár holnapra is.

Na de normális melót ami nem egy tál lencséért menne? Na olyat nem.

Pedig felsőfokú oklevéllel (magyarán diplomával) keresek melót. Sajna bölcsészpapír így = WC-papír ezt én is tudom, de akkor is furcsa.

2017. szept. 29. 08:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

+"kisgyerekkent is tudtam mit akarok az eletben+

kisgyerekként én is tudtam. Sőt akkor mindenki tudja. Aztán felnőve ráébredünk hogy kezünk a bilibe lóg.

Hogy nem vagyunk se szépek se okosak se különlegesek hanem mezei átlagsenkik akikből millió van.

Úgy is bánnak velünk...

2017. szept. 29. 10:38
 12/32 A kérdező kommentje:

" mar mert SULI mellett LETOLTAM a s..ggem DOLGOZNI "

Suli mellett én is melóztam és még nem is csúsztam.

Valami új? Azt hiszed te találtad fel a spanyolviaszt?

Meló volt Erasmus volt gyakornoki program volt kutatói státusz volt (lett volna...mennyiért... ne is kérdezd... nettó 50-ért se...)

Aztán most itt vagyok. Felnőve diplomával sőt diplomákkal (kettő szak külön) mit ért az egész?

Szaros wc papír annyit.

2017. szept. 29. 10:41
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen diploma,ha BME mernokinfo,ELTE proginfo,Pazmany mernokinfo vagy akar villamosmernoki akkor nem lenne gond.

Ket bufeszak ugyanannyit er,semmit.

Piacot mondom nem bantasbol a piac diktal ehhez kell alkalmazkodni,kezdj valamit a CISCO-val lehetetlen ne talaj melot,ilyen nincs,nekem van olyan kollegam aki Foldtudomanyi BSc-vel elment 4 honapos gyorstalpalora programozoi kepzesre es lam velunk dolgozik hozzateszem nagy multinal.

2017. szept. 29. 10:43
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
látom kifogás van bőven, tenni akarás meg 0. Ezért vagy ott ahol és csak arra futja, hogy a GYIK-on trollkodj.
2017. szept. 29. 10:48
 15/32 A kérdező kommentje:

" tenni akarás meg 0. "

És mit tegyek? Hm?

Azon túlmenően hogy ontom az életrajzokat és fenn vagyok az állásportálokon a CV-vel.

Ha nagyritkán behívnak interjúra díszmagyar és elmegyek.

Hm? Ezen túlmenően?

Tanuljak mást? Oké és miből?

Mert ezek az iylen olyan hű de jó tanfolyamok nincsenek ingyen ám!

Legutóbb találtam olyat hogy végezzek el egy BGA tokozás forrasztás képzést és ha elvégzem fel is vagyok véve az egyik távközlési multihoz szervizesnek.

Oké..... díja? 280.000 ! vizsga. Ja. És miből?

És jöttek a szar dumák hogy ha elvégzem akor ezt a vacak laza 300.000-at akár 1-2 hónap alaztt simán visszakeresem.. oké de kiadni meg most kell nem majd.... és miből?

2017. szept. 29. 10:54
 16/32 A kérdező kommentje:

"Nem mindegy milyen diploma,"

Hogy mit nem mondasz.. azért bírom ezt az oldalt mert olyan elképesztő bölcsességek hangaznak el amire magamtól sose jöttem volna rá....

2017. szept. 29. 10:55
 17/32 A kérdező kommentje:

"CISCO-val lehetetlen ne talaj "

ú

Hagyjuk ezt a szart!!!! Ugyanezt a rizsát nyomták mielőtt elkezdtem ugyanezt!!!! Én meg voltam olyan hülye hogy be is nyaltam.

Mese habbal!!!!

2017. szept. 29. 10:56
 18/32 anonim ***** válasza:

Menthetetlen vagy,British Telecomhoz palyaztal-e?

Akkor a kollegam hogy hogy itt dolgozik 4 honapos kepzes utan fejlesztokent?

Varom a kifogasokat.

2017. szept. 29. 10:59
 19/32 A kérdező kommentje:

"Akkor a kollegam hogy hogy itt dolgozik 4 honapos kepzes utan fejlesztokent? "

ennek a kérdésnek kb annyi értelme van mint annak hogyan lett Lőrinc atyából a nemzet gázszerelője...

Hogy lehet ? Hát ő úgy én meg így.... van aki meg még így se mert a híd alatt van....

Az is megkérdezheto hát ez hogy... így.... kinek így kinek úgy.

Van akinek még egy ágy se jut.

2017. szept. 29. 11:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

első tipp (amit úgysem fogsz megfogadni):

ha a GYIK-on trollkodásra töltött idődet 100%-ban TELJESEN INGYENES ONLINE NYELVTANULÁSRA költenéd és megtanulnál 2 nyelvet bármilyen diplomával felvennének bármelyik SSC-be 200-250e kezdő fizuval. De gondolom erre is lesz valami jó kifogás...

2017. szept. 29. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!