Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 120-as fizetés Bp-en 6...

Nettó 120-as fizetés Bp-en 6 órás irodistaként jó pénz? Diplomát igényel a munkáltató

Figyelt kérdés

Kicsit összetett a helyzet. A munka 6 órás sima mezei irodai admin semmi hozzáértés különösebben nem kell, word excel alapfokon és ennyi. Egy érettségizett akárki megcsinálja.

DE!!

A munkáltató a munkakör betöltését diplomához köti. Milyen diploma az tök mindegy akár vallásfilozófia is lehet (ebből is látszik hogy mennyire van rá szükség...)

Munkaidő: napi 6 ó.

Légkör munkamennyiség: laza. Van olyan nap hogy effektív 1 óránál többet nem kell melózni a többi az facebook olvasás stb.

Fizetés nettó 120.

Jó ajánlat?

2017. szept. 24. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyit ér az időd. Ha keveset, akkor utazgass napi 2 órát nettó 120 ért, ami szerintem Budapesten édeskevés, még 6 órában is.
2017. szept. 25. 01:07
 12/16 A kérdező kommentje:

"Attól függ, mennyit ér az időd. "

nem, ez baromság. attól függ hogy

a) mit találok helyette egyáltalán

b) az a másik mennyi erőfeszítést és mennyit időt igényel

basz**hatom az időmet ha

a) ahova felvennének ott minimálbér lenne

c) ahova felvennének ott magasabb fizu lenne na de sokkal többet kéne melózni időben és erőferszítésben is

te másképp látod?

2017. szept. 25. 08:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is 6 órás irodai állást keresek, de ennyiért nem vállalnám el. Nem azért, mert derogál hanem mert egyszerűen nem élnénk meg akkor (2 gyerek van, most térnék vissza a munka világába). Megkérdezhetem, milyen cég ez? Melyik kerület?

Én eddig 1 állásinterjún voltam, pár hete, ott 6 órás irodai munkáért 150 ezret kértem nettóban, és azt mondták hogy nagyjából ennyit tudnának fizetni, kicsivel kevesebbet. Végül nem engem választottak de nem elsősorban a bérigény miatt. Volt valaki, aki közeli ismerősük volt és állítólag őt vették fel. Egyébként ha nagyon régóta keresel akkor átmenetileg el lehet vállalni, ha tényleg ennyire laza a munka akkor közben is tudsz keresni valami mást, amúgy meg beírod az önéletrajzba mint tapasztalat, biztosan jobban mutat mintha ezalatt az idő alatt otthon ültél volna.

2017. szept. 28. 14:17
 14/16 A kérdező kommentje:

"de ennyiért nem vállalnám el"

Na vigyázzunk azért az ilyne kijelentésekkel mert az élet néha nagyon durván az orrunk alá dörgöli korábbi "bölcsességünket". Soha ne mondd hogy soha.

Történet. Ismerősöm anno vagy 10 éve nagyon menő gazd szakember voltmarha jól keresett. És tett olyan kijelentéseket amikor állásajánlatot kapott hogy "én aztán ennyiért soha..." ismerjük ezt....

Aztán jött egy baleset rokkant lett. Most az egykori top gazd szakember megváltozott munkaképességűként fóliáz zsacskót gyárt nettó minimálbérért és örül hogy ez is van.

Mert ha ez nincs más sincs helyette.

Na ilyen az élet.

2017. szept. 28. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a jelenlegi élethelyzetemre vonatkozóan írtam azt, hogy nem vállalnám el. Nyilván más lenne a helyzet, ha megváltozna a munkaképességem pl. De jelenleg a munkaerőpiacon ennél többet érek, úgy érzem.
2017. szept. 30. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Én elvállanám, főleg ha nincs jobb. Napi 6 órádat veszi el, vagy ha jól veszem ki, még annyit sem.

Mellette (akár bent is) csinálhatsz valamit másodállásban, a lényeg, hogy van egy stabil, fix bevételed. 120 ezer nagyon kevés, de a semminél több. Másik állást keresni bőven lesz így időd, aztán válthatsz, ha jön jobb.

BÁRMI jobb, mint otthon ülni ingyen.

2017. okt. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!