Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Találkozott már valaki olyan...

Találkozott már valaki olyan munkaltatoval (bank), ahonnan felhívtak, hogy aktuális e még, és nem tudtak semmilyen kérdésre válaszolni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Semmi konkrét kérdésre nem tudott az adott személy válaszolni pl munkarend (nem hr-es volt) ígérte hogy hív amint tud valamit majd a megkeresesem után is ígérte hogy hív és azóta eltűnt? Szórakozasbol hirdetnek?

2017. szept. 23. 12:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerinted? Ők keresnek embert.. De nem csodálom itt nálunk ez teljesen természetes. :D Ne gondolják már azt hogy azért mert meghirdetnek egy állást hülyét csinálhatnak a másikból. Egy olyan céghez aki nem tartja a szavát elvből nem is mennék.
2017. szept. 23. 21:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Mit jeleznek vissza ne rohogtess már. Nem ők keresnek embert, nekik kell munkaero? Örüljenek hogy egyáltalán jelentkezik valaki. Nevetséges.
2017. szept. 23. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Örüljenek, hogy jelentkezik valaki?

Lol.

Ugye tudod, hogy nincs olyan, hogy egy bank ilyen vagy olyan.

Ott is akadnak olyan állások, amikért tízen állnak sorba, a kutya nem örül, hogy te vagy a 11. és vannak olyanok, ahol két kézzel kapnak minden jelentkező után. (a munkarend kérdés miatt ez valami alacsony szintű meló lesz, a bankoknál a BO és a telecenter és társai munka rendeznek).

Egyébként, tudod, hogy mit utál kivétel nélkül az összes munkaadó? Azt a prosztó stílust, amivel az egész témát nyomod.

Hiányszakmám van, örülnek a cégek, ha legalább egy interjúra elmegyek, nem könyörgök, nem alázkodom meg, de van különbség aközött, hogy tisztában vagyok az értékeimmel és aközött, hogy pökhendi valaki.

2017. szept. 24. 09:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem nem informatikai meló, a tiedhez képest alacsony rendű vagy hogy írtad, nem vagyok pökhendi de ha nekik kell ember minek ígérgeti hogy felhív ha már tud többet a munkáról. Eleve úgy hívott fel hogy fogalma nem volt semmiről. Az időmbe egyébként belefer hogy cseveresszek és akár interjúkra eljarjak hobbiból ha itt nálunk ez a normális, nem tudtam. Azt hittem komoly hirdetések vannak.
2017. szept. 24. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!