Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bementem tegnap az OTP-be és...

Bementem tegnap az OTP-be és kb 20:1 arányban nők dolgoztak ott. Akkor a banki tanácsadó egy női szakma?

Figyelt kérdés

2017. aug. 23. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elnőiesedett szakma, de azért elég sok férfi is van, tehát nem kifejezetten jelenteném ki, hogy női szakma (mint mondjuk a műkörmös vagy az óvónő, ahol tényleg nagyítóval kell keresni a férfiakat)
2017. aug. 23. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A nők többsége nem akar mérnöknek, informarikusan menni így a gazdasági szakokat választják. Szóval igen.
2017. aug. 23. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

"Banki tanácsadó" - azokra az ügyfélszolgálatos Mancikákra gondolsz, akik a pultban ülnek?

Én ügyfélszolgálatos Mancikáknak hívom őket, nem banki tanácsadónak. Jóhogy mindjárt nem bankárnak..

Attól nem lesz tanácsadó, hogy miután elintézte amiért jöttem, még megpróbál rámsózni hitelkártyát, hitelfelvételt meg hasonlókat némi jutalékért.

Akárcsak a postás tyúkok a csekkbefizetéskor.

2017. aug. 23. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:
#3: Budapesten kívül a bankokban szinte csak ilyenek dolgoznak...
2017. aug. 24. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az OTP ilyen szempontból kimondottan nő párti. Nálunk vidéken pl. a legközelebbi K&H-ban női és férfi dolgozó is van, míg az OTP-ben csak nő.
2017. aug. 24. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Budapesten belül is.
2017. aug. 24. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként egyszerűen azért van ez, mert egy férfinek (ha van esze) nem egy ilyen munka jelenti a vágyai netovábbját. Ha nincs más, persze jó ez is, de azért szeretne feljebb lépni, minthogy egész életében ilyen titkárnő kategóriás munkát végezzen. Szóval ugródeszka, hogy mégse azt kelljen beírni az önéletrajzba, hogy "Meki".

Kivéve, ha proli a tag.

Na akkor meg nem is megy oda, mert az ő véleménye szerint férfi nem megy ilyen "tintanyalónak".

Na persze nem mintha bárkit is érdekelne egy tróger éhenkórász vaspakoló véleménye.

2017. aug. 25. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Az OTP a legnagyobb magyar,tehát leginkább nőpárti,nőknek munkát és nyugdíjat férfiak meg mehetnek külföldre,munkát,nyugdíjat nem kapnak.Egyébként a HR szakma még nőiesebb mint a banki tanácsadó.A HR-sek 90%-a nő végzettség,tapasztalat,tudás nem szükséges.Nő legyen+kapcsolat legyen.
2017. okt. 25. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!