Találkozott már valaki olyan munkaltatoval (bank), ahonnan felhívtak, hogy aktuális e még, és nem tudtak semmilyen kérdésre válaszolni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Semmi konkrét kérdésre nem tudott az adott személy válaszolni pl munkarend (nem hr-es volt) ígérte hogy hív amint tud valamit majd a megkeresesem után is ígérte hogy hív és azóta eltűnt? Szórakozasbol hirdetnek?2017. szept. 23. 12:29
1/14 A kérdező kommentje:
Meghirdetnek honlapon egy állást arra jelentkezünk utána se kép se hang mert válaszolni nem tud a lényeges kerdesre, ja hogy aki ezt tudja az nincs bent, majd ha bent lesz akkor még tudja mondani, azóta area nem volt képes hogy visszahivjon? Bankoknál honnan lehet tudni hogy valós e a hirdetés, vagy belső pályázóval oldják meg? Vagy csak és kizárólag kapcsolatok által lehet bejutni? Nagyon komolytalan..
2017. szept. 23. 12:33
2/14 anonim válasza:
Lehet, hogy komolytalan, de nekik semmi bajuk, te meg itt panaszkodsz.
3/14 A kérdező kommentje:
Komolyan azt gondolják hogy hetekig a hívásukat várja valaki? Egyáltalán ennyire nem lehet megbízni, hogy megigeri visszahiv és vissza sem hív. Már a legelső beszelgetesnel mondhatta volna hogy bocs nincs bent az illetékes aki érdemben tudna válaszolni. Feleslegesen ne keltsen reményeket, ne hívogasson. Ezek után nem tudnám már komolyan venni. Csak olyan állásokat lehet megpalyazni ami ügyfeles és ahol naponta több százan vannak a többi esélytelen mert az irodai munkák már le vannak zsírozva?
2017. szept. 23. 12:38
4/14 A kérdező kommentje:
Meghirdetnek egy állást és semmibe veszik a jelentkezőt.
2017. szept. 23. 12:39
5/14 A kérdező kommentje:
Nekik semmi bajuk mert ha van ember van ha nincs az sem baj, az emberek általában nem kedvtelésből pályáznak ha jól sejtem.
2017. szept. 23. 12:41
6/14 anonim válasza:
3: Üdv a való világban!
Ezen kár ennyire fennakadni, mert fognak még ennél sokkal nagyobb pofonok is érni az életben, légy nyugodt.
7/14 A kérdező kommentje:
Ha te mondod nyilván.. Szerintem az a nem normális hogy ezen nem akad fent valaki, nem is értem. Nem tudom külföldön ez hogy megy de hogy itthon ez a röhej kategória. Egy percig nem veszem az ilyeneket komolyan.
2017. szept. 23. 14:13
8/14 anonim válasza:
Szerinted egy cég, vagy az adott ember esetében hányad rangú probléma, hogy te várod az ő hívását?
9/14 Koplárovics Béci válasza:
Felhívtak, túl sokat kérdeztél => inkább kihagynának. Lehet, hogy nekik egy kevésbé kérdezősködő ember kell. Sokszor már az is valami, ha egyáltalán visszajeleznek.
10/14 A kérdező kommentje:
Az, szerinted sok ha az ember megkerdezi hogy mégis milyen munkarendbe keresnek embert mert valakinek tök mindegy hogy dél vagy du-ra kell mennie. Mert akkor én kérek elnézést.
2017. szept. 23. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!