Gags kérdése:
Hogyan lehet számlával fizetni?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok még nagykorú, 16 vagyok. Felmerült bennem hogy talán erre kényszerülök. Az egész ott kezdődött hogy elkezdtem egy regénysorozatot (Trónok harca) és döbbenten tapasztaltam hogy a 2. részét csak a kiadótól tudom megvenni. Nincs ezzel baj, olcsóbb mint a társa, de én Erdélyi vagyok, a kiadónak peddig forintban kellene utalnom... Nos ehez én semmit sem értek, már hozzászoktam hogy jön a csomagom és banjegyeket nyomok a postás kezébe. A könyvre viszont nagyon vágyom... hogyan lehet utalni?2017. szept. 8. 19:29
1/2 anonim válasza:
A bank átváltja a saját árfolyamán forintra, ha bankkártyával fizetsz.
2/2 anonim válasza:
Na most a kártyával fizetés és az utalás két dolog. Ha utalnod kell, akkor bemész a bankodba és megmondod, hogy erre meg erre a számlaszámra akarsz ennyit utalni.
Ha netbankod van, akkor onnan is utalhatsz.
Ha meg simán kártyával kell fizetni, akkor semmi más teendő sincs, mint megadni az oldalon a kért adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!