Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tettél, amikor rájöttél,...

Mit tettél, amikor rájöttél, nem jó pályát választottál?

Figyelt kérdés

Szakmai gyakorlaton tapasztalom meg, hogy valószínű nem jó szakmát választottam. Ebben a mai világban már nem tudom eldönteni mit csinálnék szívesen, mindentől elveszik az ember kedvét. Eleinte ehhez a szakmához sem így álltam hozzá.

Hogy tudtad bevallani magadnak? Hogyan jöttél rá? Mit tettél utána, hogy változzon a helyzet?

2017. szept. 11. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
váltottam
2017. szept. 11. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Pályát kell váltani.

Amúgy meg a kötelező szakmai gyakorlat egy kalap lósz..r, ott szerintem még a világtörténelem során, sosem történt érdemi munkavégzés. Szerintem ennyi után ne búslakodj azonnal, próbálj ki egy másik helyet is hasonló szakterületen, igazi munkavállalóként.

2017. szept. 11. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Befejeztem a fősulit, de közben már elkezdtem mást tanulni, végül abban helyezkedtem el, és tanultam tovább.
2017. szept. 11. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Leszek máshol is szakmai gyakorlaton, de az elhangzottak alapján kb ugyanerre számíthatok.

Még nem is lenne akkora baj, hogy konkrétan semmit nem csinálunk, viszont nekem erről napi szinten jegyzőkönyvet kell írni. Minden nap, és a semmiről írni nagyon nehéz...

2017. szept. 12. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
De egy rendes munkahelyen nem kell jegyzőkönyvet írni, minden fingásodról, ráadásul az egy dolog, hogy most egy kötelező dolgon nem csinálsz semmit, de szerinted ha nem lenne semmi dolgod, akkor is felvenne a jövőben egy cég egy igazi állásra?
2017. szept. 12. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Más területre mentem MSc-re és közben végig dolgoztam olyan területen, amit szerettem csinálni, így MSc végére már egy teljesen más szakmában volt szaktudásom és 2 év tapasztalatom.
2017. szept. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!