Mit tettél, amikor rájöttél, nem jó pályát választottál?
Szakmai gyakorlaton tapasztalom meg, hogy valószínű nem jó szakmát választottam. Ebben a mai világban már nem tudom eldönteni mit csinálnék szívesen, mindentől elveszik az ember kedvét. Eleinte ehhez a szakmához sem így álltam hozzá.
Hogy tudtad bevallani magadnak? Hogyan jöttél rá? Mit tettél utána, hogy változzon a helyzet?
Pályát kell váltani.
Amúgy meg a kötelező szakmai gyakorlat egy kalap lósz..r, ott szerintem még a világtörténelem során, sosem történt érdemi munkavégzés. Szerintem ennyi után ne búslakodj azonnal, próbálj ki egy másik helyet is hasonló szakterületen, igazi munkavállalóként.
Leszek máshol is szakmai gyakorlaton, de az elhangzottak alapján kb ugyanerre számíthatok.
Még nem is lenne akkora baj, hogy konkrétan semmit nem csinálunk, viszont nekem erről napi szinten jegyzőkönyvet kell írni. Minden nap, és a semmiről írni nagyon nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!