Lyconet-ről mit kell tudni?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokat szeretnék. Nem érdekel hogy a "szomszéd aztmonda..."2017. szept. 10. 22:34
11/15 carl badog 

válasza:

A Lyconet (valójában a Lyoness) csak egy átnevezés, mert a Lyoness a botrányok miatt vállalhatatlan lett. Most már több néven futtatják; My World, Cashback, de ugyanaz a társaság áll mögöttük. Norvégiából kibacták őket, Olaszországban jól megbírságolták, (3,2 millió €) Ausztriában, Svájcban piramisjátéknak minősítették, és több tucatnyi pert vesztettek.
12/15 carl badog 

válasza:

Persze! Magánrepülő meg Porsche Spider. És ide írogatsz hülye-gyerek. Te vagy az Jean-Paul? :D
13/15 hidasivivi válasza:
Olvassatok cikkeket, hogy olaszországban miért bírságolták meg. Miért kellett sok ügyfelüknek nemzetközi nagy ügyvédirodához fordulniuk, hogy a pénzüket vissza próbálják szerezni?
Én most a belépésen gondolkoztam, de ennyi negatív előzmény után nincs sok bizalmam még havi 30 000 Ft-ot se fizetni.
Nem akarok másnak MLM rendszert építeni a saját pénzemből és ismerőseim pénzéből, idejéből.
14/15 carl badog 

válasza:

Még ma is napi szinten hazudnak partnereket, mintha termékpartner lenne, és csak akkor törlik a listáról, miután azok tudomást szereznek róla, és felszólítják, hogy töröljék őket.
15/15 kicsikota válasza:
én a második havi befizetés után a kilépésen gondolkodom. az ajánlóm minden jóindulata ellenére nem látom, hogy működne a rendszer, viszont én is azt gondolom, hogy a sok (hozzám hasonló) balek vágyait, álmait kihasználva egy szűk csoport él jól az általuk befizetett pénzekből. Hol vannak a milliomos vezetők itthon? eddig nekem egyet mutattak. Nem látom az ajánlómon se azt a csodát, amit vizionálnak. 10 éve van benne, és 3-as szinten tart, mondhatni bukdácsol. szegény, nagyon hisz benne. a csapatát végignézve, a szerencsétlen balekok gyűjtőhelye kifejezéssel tudnám aposztrofálni. nekem ennyi bizonyíték és tapasztalat elég volt ahhoz, hogy ne folytassam. ezekhez természetesen az arcom és nevem is vállalom, ha valakit érdekel, bármikor elmesélem. én ugyanezt kérem visszafele is, ha pl JeanPaul felfedné magát, és úgy mesélne, egy picit hitelesebb lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!