Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lyconet-ről mit kell tudni?

Lyconet-ről mit kell tudni?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokat szeretnék. Nem érdekel hogy a "szomszéd aztmonda..."

2017. szept. 10. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A lyoness pilótajétékja. Ha neked ennyi nem elég ugorj csak bele, verd el az összes pénzed rá aztán majd rájössz magadtól.
2017. szept. 10. 23:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Indoklás? Mert eddig érdekes módon csak kerestem rajta...
2017. szept. 11. 06:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze az elejen en is kerestem, ha gondolod barmikor megmutatom 170 fos csapatom van, es tobb osrszsgba is pakoltam be nem keveset, mert hittem benne, majd kiderult, hogy a poziciok nem mozognak, es kutya nem vasarol mert azert a par szazalekert nem eri meg. A nagy president team vezetok 10 millios autoval maszkalnak, mig mashol kisebb szintu vezetok pl. egy FLP-nel 100-120 millio sautokkal jarnak be, fele akkora csapat utan, mikozben ott van foghato termek! Itt mi van? Pakolj be a Cloudba, csinalj havi ESP-t, utalvanyt meg ha nincs is ra szukseged, vedd meg azt a szoftvert ami toredeket tudja a tobbi cegnek es ott ingyen adjak itt 50 ezertol felfele van. Lyoness neven indult lett Lyconet majd most Cashback club. Atveres az egesz, filleres keresettel.
2017. szept. 11. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Es milyen partnerek vannak? Munyineni ABC-je hez hasonlo kkv-k akik sorban szallnak ki a magas koltsegek miatt. Volt Auchan, Kika, Lukoil, Praktiker, sot volt olyan multi aki egy honap utan kiszallt.
2017. szept. 11. 22:25
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

"Indoklás? Mert eddig érdekes módon csak kerestem rajta..."

Ha te ilyen marha jól keresel vele akkor minek kérdezősködsz itt? Vagy csak így akarsz embereket beszervezni ebbe az átverésbe?

2017. szept. 12. 11:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen. Én vagyok a csúnya rossz üzletember aki mindenkit be fog szervezni. 😈
2017. szept. 19. 22:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Furcsa módon amikor az FLP-nél "dolgoztam",nem mentem semmire 2 év alatt. A lyconet-nél már az első honapban a sokszorosát kerestem a befektetésemnek. Ezekből a válaszokból talán 1 volt,amit lehet válasznak titulálni. Ti meg csak menjetek a szomszéd után. Teszem hozzá most voltunk Majorca-n, magánrepülővel. És képzeljétek, 2. hónapban vagyok,4-es karrier szinten, és kaptam egy Porsche 918 spyder-t. De ti csak menjetek a szomszéd után. A kérdés már nem aktuális.
2017. szept. 19. 22:47
 8/15 JeanPaul ***** válasza:
13%
Gyerekek, ne keverjük már a szezont a fazonnal. FLP, NUSKIN, KYANI stb. másik kávézó. A MyWorld holding az összes ajánlói rendszert übereli minden tekintetben. Igen, kisebb a jutalék mértéke, mint egy "termékes" rendszerben, ezért viszonylag ott kisebb létszámból tudsz nagyobb pénzt keresni az amúgy nem kicsit túlárazott termékekből. A MyWorld/Cashbackwolrd/Lyconet/ etc. cégcsoport korlátlan termékkínálattal rendelkezik, aki ismeri a rendszer működését, az azzal is tisztában van, hogy 20-40%-ot lehet spórolni egy amúgy teljesen ingyenes programmal, ha konzekvensen használod. Ha üzleti részesedést szeretnél, nagyjából határ a csillagos ég. Mindenkit megkérek, hogy ha információt akar a Lyonessről/Lyconetről, olyan emberekkel beszélgessen, akik képben vannak, sikeresek benne. Gondolom a többi cégtől sem a megtört, panaszkodó, sikertelen embereket keresitek, hanem azt, aki segíteni tud.
2018. okt. 22. 03:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Engem is próbáltak beszervezni,de nem voltam hajlandó befizetni 2500+1500 eurót.

Kiváncsi vagyok a kérdező mire vitte,vajon mi a véleménye,tapasztalata?

2019. febr. 3. 11:49
 10/15 anonim válasza:
70%
Utolsó! Biztosan azóta is magángéppel jár mindenhova...a sok buta harácsoló magyar embert meg sztem a világon mindehol így próbálják a kisembereket beszervezni, hogy luxusautókat mutogatnak és beszámolnak a luxus útjaikról. Ez az egész mlm rendszer az USA-ban volt divat. Mindegyik ugyanúgy épül fel...A kisembert megvezetni , bemutatni a gyors meggazdagodáshoz vezető lehetséges utat, beszerveztetni vele boldog boldogtalant, elvárni tőle, hogy adja ez az ismerőseit. Ugyanazt csinálják mint a szélhámosok, villantanak valamit, megy a nagy duma aztán jön a pofáraesés. Annyi a különbség, hogy a csalókat bünteti a törvény míg ezeket a cégeket nem, pedig ugyanaz pepitában! Az átlag magyar elmegy egy ilyen xarra, majd tök mindegy, hogy előtte 2 héttel még munkanélküli volt az illető, két hét múlva már "üzletember" és saját előadást tart, ehhez kap aranyórát, meg sztorikat....én az ilyen előadásáokon bezárnám az ajtókat kívülről, rájuk gyújtanám az előadótermet, hogy minél kevesebb embert b.sszanak át...kb ennyi
2019. máj. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!