Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek az alábbi...

Ti mit tennétek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
Kollégámmal teljesen ugyanolyan pozícióban dolgozunk. Volt fizetésemelés, én nem kaptam, így 50 ezer Ft. differencia van az alapbérünk között. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet tenni ilyenkor? Hogyan tegyem szóvá? Nagyon zavar a dolog...
2017. szept. 7. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Ez nem rád tartozik!

Dolgozz keményebben!

2017. szept. 7. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szart érdekel téged más fizetése... mi 4-en vagyunk az irodában, 4 ugyanolyan pozíció, de szerintem nem ugyanannyit keresünk. Kit érdekel? Tipikus proli hozzáállás.
2017. szept. 7. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő jól dolgozott és kapott emelést, te nyilván okkal nem kaptál. Ezen nem nagyon van mit pattogni, érdemeld ki te is.
2017. szept. 7. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Na pont ez az, hogy én segítem őt mindenben, ezért is felháborító. Ráadásul egy sokkal kiemeltebb nehezebb területet viszek, mint ő!
2017. szept. 7. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a főnököt mikorra várható fizetésemelés.
2017. szept. 7. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert már nem jössz ki a fizetésből és muszáj lesz böngészned állashirdetéseket ha nem lesz emelés.
2017. szept. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!