Csinálhat ilyet a munkáltató?
Figyelt kérdés
2 napra kiírt a mai nappal az orvos engemet. Ahogy ezt megtudták a munkahelyemen azóta, csak baxogatnak , hogy biztos, hogy csak pihenek meg nincs kedvem dolgozni. Meg , hogy mivel közmunkás vagyok én biztos nem vagyok beteg.
Az egyik "állandós" dolgozó az reggel meglátott a gyógyszertárba , és azóta még jobban megy a xarrágás.
Másnál is ez van, hogy most ha közmunkás akkor link senki ember ? Meg ha lebetegszek az is az én hibám ? Most van először, hogy hiányzok. De az pl természetes, hogy én tartom ünnepek alatt bent a frontot a papírhalmazok között. Miért ilyen lenézőek az emberrel ?
2017. szept. 6. 09:14
1/1 anonim válasza:
A munkáltató nem tett semmit. Csak az emberek hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!