Honnan is telik ennek a csajnak iskolai ösztöndíjból utazásra 1 hétre a világ másik felére?
aElőre leírom, hogy igen irigy vagyok és nem fogom letagadni mert marhára nem fair hogy amíg én itt ülök a 38 fokban és dolgozok nettó 145+cafáért Budapesten addig egy kiscsaj aki semmit se tett lea az asztalra csak tanult mint mindenki más, 1 percet nem dolgozott kint mert tapasztalata se tudáa nincsen, a kínait is alig beszéli, ausztriai luxushotelben száll meg és luxuskaját eszik és friss permetes hegyi levegőt szív. De nem azért írom ki a kérdést, mert irigy vagyok, komolyan érdekel, ha valaki kimegy a világ másik felére TNAULNI ösztöndíjal és alig jön ki hó végére ráadásul pár éve ment ki hogyan szedi össze a pénzt??! Vagy talán a pénzes ázsiai barátja hívta meg ilyen kicsinységre? Tajvanon ilyen jól megy? Azt az országot sokan el se ismerik...
Lehet irigyezni, vállalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!