Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan is telik ennek a...

Honnan is telik ennek a csajnak iskolai ösztöndíjból utazásra 1 hétre a világ másik felére?

Figyelt kérdés

aElőre leírom, hogy igen irigy vagyok és nem fogom letagadni mert marhára nem fair hogy amíg én itt ülök a 38 fokban és dolgozok nettó 145+cafáért Budapesten addig egy kiscsaj aki semmit se tett lea az asztalra csak tanult mint mindenki más, 1 percet nem dolgozott kint mert tapasztalata se tudáa nincsen, a kínait is alig beszéli, ausztriai luxushotelben száll meg és luxuskaját eszik és friss permetes hegyi levegőt szív. De nem azért írom ki a kérdést, mert irigy vagyok, komolyan érdekel, ha valaki kimegy a világ másik felére TNAULNI ösztöndíjal és alig jön ki hó végére ráadásul pár éve ment ki hogyan szedi össze a pénzt??! Vagy talán a pénzes ázsiai barátja hívta meg ilyen kicsinységre? Tajvanon ilyen jól megy? Azt az országot sokan el se ismerik...

Lehet irigyezni, vállalom!

2017. szept. 1. 17:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=b8h9XSUWNMs

ez lemaradt mert ideges vagyok e miatt.

2017. szept. 1. 17:53
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Hogy ki mennyiért adja el az idejét, azaz ő hibája. Havi 145 nettót kb, 2005 körül kerestem.

Hogy te ilyen kevésre taksálod magad, az a te sarad. Sose azt néztem, honnan van a másiknak annyi pénze, hanem hogyan lehetne nekem is annyi, vagy még több.

Én éltem kint 8 évet, és a legrosszabb part-time job is jobban fizet, mint itthon bármelyik középvezetőé, közben a kaja árakon meg legtöbbször nem sokkal drágábbak.

2017. szept. 1. 17:59
 3/21 A kérdező kommentje:
HONNAN szedte rá össze a pénzt nem munkából az biztos, mert eddig csak tanult!
2017. szept. 1. 17:59
 4/21 A kérdező kommentje:
2 és ő mennyiért adta el az idejét? Sose dolgozik.
2017. szept. 1. 18:04
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

1. Igen, undormány módon irigy vagy.

2. Valószínűleg a szüleitől kap pénzt. Amivel az égvilágon semmi problémát nem látok.

3. Tegyél érte, hogy többet keress, ne szerencsésebbekhez hasonlítgasd magad.

2017. szept. 1. 18:34
 6/21 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy 22 éves? De jó, hogy a szülei 22 évesen ilyen ajándékokkal halmozzák el...én 8 éve nem voltam nyaralni...
2017. szept. 1. 18:38
 7/21 A kérdező kommentje:
A barátja 30+ éves...
2017. szept. 1. 18:39
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Azt vágod, hogy ez Ausztria, ami nem a világ másik fele, hanem egy szomszédos ország. Felszállsz egy vonatra, és már kint is vagy.
2017. szept. 1. 18:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Normális szülő ha megteheti segít a gyerekének tanulni, világot látni, élményeket szerezni. Erre 22 évesen is szükség van.
2017. szept. 1. 19:13
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

Beleszületett egy olyan környezetbe ami más mint a tiéd. Teljesen felesleges ezen agyalni, Orbán lánya is megmondta hogy saját maga erejéből fizeti évente a 30 milliós svájci tanulását, ez a lány is biztosan azt monda magáról hogy keményen dolgozik és úgy.

Igazságos dolog ez az életben? Nem.

De nézd meg ezt a képet: [link]

Ez talán igazságos? Nem.

Adj hálát annak is ami van, mert ha egész életedben azt fogod nézni hogy mid nincs, akkor nyomorúságos életed lesz.

2017. szept. 1. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!