Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit ért a cégvezető azon hogy...

Mit ért a cégvezető azon hogy ha csődbe megy a cég annak "nagyon súlyos" következményei lesznek? Kire nézve?

Figyelt kérdés

Nem értem. A cégvezető azt pofázza hogy a cég anyagilag rossz helyzetben van, és ha ez így megy tovább akkor bizony csőd és roló le, és annak „nagyon súlyos“ következményei lesznek. Mondja a sima alkalmazottaknak.

Én meg nem értem miről pofázik. Nagyon súlyos következmények de kire nézve? mert a sima alkalmazottakkal mégis mi történhet? max el lesznek bocsátva és megetnek új helyre. MAx. Ez a legrosszabb.... ami nem egy nagy szám mert amúgy is ez megy el az megy el magától stb.

Miről beszél? Következmény? Hát a cégvezetésre tulajra nézve igen. Az ő pénzük van benne az ő pénzük úszik majd el, ők járhatnak majd a bíróságra ha marad utánuk egy rakat adósság stb....

Miről beszél?

2017. aug. 30. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok "egybites", de kerültem olyan helyzetbe, hogy nem fizették ki a bérem. Mire nagynehezen sikerült elintéztetnem eltelt 3 hónap. Nekem meg általában havonta szükségem van a fizetésre, nem hónapokkal később. Szóval én keresnék új munkahelyet, miután ezt eljátszák velem egyszer is.

Amúgy nem tudtam, hogy kamu kérdés, nem értem minek ilyen hülyeséget kitalálni....

2017. aug. 31. 23:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Tanuld meg fiam itt a fórumon minden kamui kérdés ami egy munkáltatóról rosszat merészel írni... mert ebben az országban csak grállovag munkáltatók vannak csaló szemét visszaélő munkáltatók na olyanon nincsenek...

teljesen elképzelhetetlen ugye kis országunkban hogy egy munkahely nem fizet bért csal a bejelentéssel 4 órába jelent be és 10 óráztat nem adja ki a szabit csak kiír hogy papíron meglegyn stb

ugye ilyenek nem történhetnek soha sehol aki ilyet mer állítani az hazudik....

állatok.

2017. szept. 1. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!