Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek elég fizetést kértem?

Szerintetek elég fizetést kértem?

Figyelt kérdés
Pályakezdő mechatronikai mérnök vagyok 1 éves gyakornoki tapasztalattal. 450 ezer bruttó kezdő fizetést kértem amit meg is adtak. Én soknak éreztem, de valaki meg azt mondja hogy kevés... Én sosem szerettem ezt a pénz témát, csak normálisan meg szeretnék élni. Ennyiből el lehet indulni? Nincs se lakásom se semmim (jelenleg még fél évet kollégiumban lakom mert egy másik szakon is tanulok és fél év múlva végzek).

2017. aug. 28. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ok a 450, ahogy gyulik a tapasztalatod, az erteked is noni fog. Ne felejts majd el fizuemelest kerni!

Az igazan latvanyos emelkedes az elso evekben lesz szerintem, 0 es 5 ev tapasztalat kozott nagy a kulonbseg, 5 es 10 ev kozott mar kevesebb.

Amugy az a kutyat se fogja erdekelni, hogy hol laksz meg van-e lakasod. Ezzel ne probalj ervelni bertargyalason.

2017. szept. 8. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:

27 éves korom óta keresek ennyit 5 honapja...

mondjuk én csak gépészmérnök alapképzést végeztem.

megélni én meg tudok belőle mert kaptam egy lakást pesten:(

2017. szept. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!