Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Túl sok fizetést kértem volna?

Túl sok fizetést kértem volna?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam állásinterjún, ahova végülis nem vettek fel, de nem indokolták meg, miért nem. Az a kérdésem, hogy lehetséges azért nem, mert túl sok fizetést kértem, amikor kérdezték, mennyit szeretnék?

Az az érdekes, hogy ők nem mondtak semmilyen összeget, mennyire gondolnának, csak engem kérdeztek. Ha sokallták volna amit mondtam, akkor ajánlhattak volna egy kisebb fizetést, mielőtt elutasítanak, nem? De nem tették. Vagy azt gondolták, ha annyit nem tudnak adni, amennyit kértem, akkor inkább fel sem vesznek? Hisz az csak egy javaslat volt a részemről, alkudozhattak volna... nem értem

2015. júl. 24. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Mint sok állásra, erre sem te egyedül jelentkeztél. Mást vettek fel, ennyi.
2015. júl. 24. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem irod milyen allas

Nem irod az orszag melyik reszen

Nem irod milyen fizetesi igenyt jeloltel meg

Nem irod mennyi gyakorlatod, tapasztalatod van

Megis, mibol kene tudnunk, hogy miert nem vettek fel...?

2015. júl. 24. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ez volt az oka.

Ők nem szoktak mondani, csak kérdeznek.

Ha Te lettél volna a legmegfelelőbb jelölt, akkor is ajánlatot tesznek, ha te 2x annyit mondtál. Felajánlják, hogy ennyit tudnak fizetni, te meg vagy elvállalod, vagy nem.

Sokkal valószínűbb, hogy találtak nálad alkalmasabbat.

Azt meg sajnos el kell fogadni, hogy a munkaadók nem fogják megindokolni az elutasítást.

2015. júl. 24. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem írod le, hogy milyen munkára jelentkeztél, az ország melyik részében és hogy mennyit kértél, akkor szerinted honnan tudjuk?

Egyébként nem valószínű, hogy emiatt nem vettek fel.

2015. júl. 24. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt szimpatikusabb, jobb, olcsóbb, protekciósabb, csinosabb (nem kívánt törlendő) jelölt és őt választották. Nem szoktak indokolni elutasítás esetén, sőt legtöbbször visszajelezni sem. Majd a 100. nem sikerült interjú után megszokod.
2015. júl. 24. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Simán lehet, hogy ezért nem vettek fel. Mi is interjúztatunk most és fizetési igényt kértünk az önéletrajzban. Aki többet kér, vagy az interjún mond többet, mint amit adni akarunk azt már eleve kizárt.
2015. júl. 24. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os: sok esetben az embernek fogalma sincs mennyit mondjon, ha kérdezik, mikor mond sokat vagy keveset, azért durva rögtön kizárni emiatt valakit, lehet a mondott vagy leírt 70%-ának is örülne, csak fogalma sincs a cég mennyire gondolt. Sokkal barátibb mikor a hirdetés tartalmaz valami -tól- -ig összeget, mint a leendő munkavállalót tippeltetni.
2015. júl. 26. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi, ment a zöld kéz mindenkinek
2015. júl. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!