Túl sok fizetést kértem volna?
Nemrég voltam állásinterjún, ahova végülis nem vettek fel, de nem indokolták meg, miért nem. Az a kérdésem, hogy lehetséges azért nem, mert túl sok fizetést kértem, amikor kérdezték, mennyit szeretnék?
Az az érdekes, hogy ők nem mondtak semmilyen összeget, mennyire gondolnának, csak engem kérdeztek. Ha sokallták volna amit mondtam, akkor ajánlhattak volna egy kisebb fizetést, mielőtt elutasítanak, nem? De nem tették. Vagy azt gondolták, ha annyit nem tudnak adni, amennyit kértem, akkor inkább fel sem vesznek? Hisz az csak egy javaslat volt a részemről, alkudozhattak volna... nem értem
Nem irod milyen allas
Nem irod az orszag melyik reszen
Nem irod milyen fizetesi igenyt jeloltel meg
Nem irod mennyi gyakorlatod, tapasztalatod van
Megis, mibol kene tudnunk, hogy miert nem vettek fel...?
Nem hiszem, hogy ez volt az oka.
Ők nem szoktak mondani, csak kérdeznek.
Ha Te lettél volna a legmegfelelőbb jelölt, akkor is ajánlatot tesznek, ha te 2x annyit mondtál. Felajánlják, hogy ennyit tudnak fizetni, te meg vagy elvállalod, vagy nem.
Sokkal valószínűbb, hogy találtak nálad alkalmasabbat.
Azt meg sajnos el kell fogadni, hogy a munkaadók nem fogják megindokolni az elutasítást.
Ha nem írod le, hogy milyen munkára jelentkeztél, az ország melyik részében és hogy mennyit kértél, akkor szerinted honnan tudjuk?
Egyébként nem valószínű, hogy emiatt nem vettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!