Szerintetek elég fizetést kértem?
Milyen 0 tapasztalat? 1 évig volt már gyakornok, ne nullázd már le.
Egyébként, lehet hogy kérhettél volna többet is, ha normális a cég, következő emeléskor úgyis felhúzzák ha tényleg jól nyomod.
Tudjuk mennyit ér egy gyakornoksag a versenyszférában.
Jól mutat a cv-ben, de szakmailag nem sok.
Gyakorlat csak egy idő. Közel sem biztos, hogy az új cégnél
ugyanazt a munkát kell végeznie, mint gyakornoki időben.
Akkor viszont 0-nak tekinthető, mivel azon a területen
semmi tapasztalata sincs.
" Közel sem biztos, hogy az új cégnél
ugyanazt a munkát kell végeznie, mint gyakornoki időben.
Akkor viszont 0-nak tekinthető, mivel azon a területen
semmi tapasztalata sincs."
Ennyi erővel akkor lehúztad X cégnél 10 évet, majd a következő céngnél közel sem azt kell csinálnia mint eddig csinált, akkor lenullázhatja a 10 év 0-ának tekinthető?
Kicsit elment off topicba a téma.
Gyakornoki idő alatt rendesen dolgoztam mint a többi ott dolgozó, csak harmadannyi pénzért és fele annyi órában
"Ennyi erővel akkor lehúztad X cégnél 10 évet, majd a következő céngnél közel sem azt kell csinálnia mint eddig csinált, akkor lenullázhatja a 10 év 0-ának tekinthető?"
Nem feltétlen, de lehetséges. Ez a képesítés is millió
dolgot foglal össze. Ha egy állatorvos 10 évig macskákkal
foglalkozik csak, akkor kutyák terén kb 0 lesz a tapasz-
talata, nem? Persze mindkettőt tanulta az egyetemen, de
aktív tapasztalata a macskákkal van, nem is kevés a 10 év.
Itt is hasonló, egyik területen ténykedik a gyakorlata
alatt, de lehet, hogy teljesen más témakört kap, amit
max könyvből ismerhet... Vagy tévednék?
Szerintem reális, sőt még örülj is egy picit. Persze ez függ attól is hogy Budapest vagy vidék,meg h hogy alsz a nyelvekkel.
Attol h a munkahelyen nem is pontosan ugyan azt csinálják némileg kötődnek egymáshoz. Pl attól hogy valaki Javában programozott gyakornokként egy évet, az nem azt jelenti hogy a C++ egyáltalán nem megy neki. Haverom egyetem előtt évekig Javát nyomott, majd a C++t is tök gyorsan, lazán elsajátította... Ha valaki ért valamihez akkor ha a hozzá hasonló dolgokat ha nem is érti elsőre, de gyorsan eltudja sajátítani mert jobban ráállt az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!