Mit lenne erdemes tanulni, a helyzetemben?
jelenleg 24 eves vagyok, cnc gepkezelokent dolgozom budapesten, ha szettulorazom magam heti7 napban, akkor keresek ilyen netto 240-et, de ezert kemenyen dolgozni is kell...
van erettsegim, hagyomanyos es cnc gepkezelo szakmam...
mit lenne erdemes tanulni? a gepeszmernokin gondolkodok nagyon, jol fizetne biztosan, de felek tole mert habar tanulni szeretek, a matek a gyengem...
szoval szivesen elsajatitanek valamit, egy netto 3-400 jol esne itt bp-n.
ti mit csinalnatok a helyemben, milyen szakra iratkoznatok be?
szeretek autodidakta modon is tanulni, igy tanultam meg angolul folyekonyan
kulfoldon mennyit fizetnek?
es nincs valami osszehasonlito oldal az orszagonkenti atlagfizetesekrol, hogy meg tudjam nezni?
Kedves kérdező!
Én is azt tanácsolom, hogy válts munkahelyet vagy áll oda a főnök elé és kérj fizetés emelést! Én is ebben a szakmában dolgozom! Gépésztechnikus végzettségem van CNC forgácsoló s gépezelő szakmával kiegészülve. Pályakezdőként Kecskeméten annyit kapok alap bérnek. S erre megy rá a műszakpótlék..ajándékutalvány!!
Nagyon jól fizető szakma! Ha többet szeretnél keresni mégjobban! Akkor végezz el egy OKJ-s CNC programozói és gépbeállitó tanfolyamot! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!