Külföldre utazni alkalmanként munka miatt?
Nekem is hasonló van, eddig szerencsére nem nagyon küldtek, de a szerződésben benne van, hogy köteles vagyok menni ha kell.
Ugyanúgy vagyok mint te, simán nem szeretek, és az emberek nem értik meg, hogy esetleg én máshogy gondolom mint ők. Viszont sokszor eleve kiírják, hogy ez mennyi utazással jár, hogy tényleg olyan a pozíció, hogy menni kell. Kérdezz rá, és próbáld meg tisztázni, hogy simán alapból így van, hogy belefoglalják a szerződésbe, vagy valóban ez alap lenne.
Legutóbb külföldi manager akarta hogy menjek ki hozzá az aktuális project miatt, de mondtam hogy inkább nem köszi. Lehet te is megúszod ennyivel.
Nem en sem szeretek. Es ez nem nyaralas. Munka...
Elrepcsizel, taxi hotelba, elmesz a ceg kulfoldi irodajaba melozni, hotel, haza... pozicio pont h nyugis, direkt ezert is akarok benne lenni, mert az orszagban sem kellene utazgatni. Kell gep, net, es dolgozom.
Amugy kell menni, mondtak a munkatarsak is mennek.
dolgoztam.
de tényleg nem értem, miért én vagyok a sz..r....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!