Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldre utazni alkalmanként...

Külföldre utazni alkalmanként munka miatt?

Figyelt kérdés
Felajánlottak egy lehetőséget, ahol évente több alkalommal külföldre kéne utazni. De nekem ez nyűg, nem szeretnék. Viszont így akkor ugrott az állás is. Van itt olyan, aki elvállalná?
2017. aug. 23. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Én direkt olyan munkakört választottam, ahol lehet rendszeresen utazni. Imádok utazni, nekem nem nyűg.
2017. aug. 23. 18:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló van, eddig szerencsére nem nagyon küldtek, de a szerződésben benne van, hogy köteles vagyok menni ha kell.

Ugyanúgy vagyok mint te, simán nem szeretek, és az emberek nem értik meg, hogy esetleg én máshogy gondolom mint ők. Viszont sokszor eleve kiírják, hogy ez mennyi utazással jár, hogy tényleg olyan a pozíció, hogy menni kell. Kérdezz rá, és próbáld meg tisztázni, hogy simán alapból így van, hogy belefoglalják a szerződésbe, vagy valóban ez alap lenne.

Legutóbb külföldi manager akarta hogy menjek ki hozzá az aktuális project miatt, de mondtam hogy inkább nem köszi. Lehet te is megúszod ennyivel.

2017. aug. 23. 21:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem en sem szeretek. Es ez nem nyaralas. Munka...

Elrepcsizel, taxi hotelba, elmesz a ceg kulfoldi irodajaba melozni, hotel, haza... pozicio pont h nyugis, direkt ezert is akarok benne lenni, mert az orszagban sem kellene utazgatni. Kell gep, net, es dolgozom.

Amugy kell menni, mondtak a munkatarsak is mennek.

2017. aug. 23. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát végülis, minden pozícióban keresni kell valami hibát... gyere el a közszférába kicsit dolgozni. Itt nem kell utazni és "nyugis"...
2017. aug. 24. 06:22
 15/16 A kérdező kommentje:

dolgoztam.

de tényleg nem értem, miért én vagyok a sz..r....

2017. aug. 24. 13:08
 16/16 xswerdy ***** válasza:
a kérdésben azt írod, hogy évi több alkalommal. Ez azért szerintem elviselhető. Ha amúgy tetszene a munka, akkor ennyit bevállalnék, mégha alapvetően nem is szeretnék utazni.
2017. aug. 24. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!