Mennyire gáz, hogy 21 évesen csak alkalmanként dolgozom? (Bővebben lent)
"2 helyről kirúgtak és a 3. helyről szerintem holnap fogom kapni a telefont hogy nem kérnek belőlem többet"
Lehet, hogy itt van a kutya elásva. Mármint a részletekben, amiket nem árultál el.
Nem bunkó akarok lenni, azért így írom, mert így a legérthetőbb.
Ha akarod, hogy legyen pénzed, akkor dolgoznod kell. A dolgozással pedig nem kompatibilis a "leszarom", a "mindig nekem van igazam" és a "minden valaki más hibája" hozzáállás.
Erre magadtól is rájössz egy idő múlva, de sok időt spórolhatsz magadnak, ha már most nekiállsz ezeket megváltoztatni. Remélem, ennyiből is érthető, mire akarok kilyukadni.
Írtad, hogy most csak pár hónapig akarsz dolgozni: szerintem érdemes akkor is valamit keresned, még akkor is, ha minimálbért adnak. A semmittevésnél azért valamivel többet ad az önértékelésnek.
Elég gáz. En ahogy 18 leszek megyek dolgozni addigra nekem már 3 eves munkaviszonyom lesz. El nem tudom kepzelni hogy 21 evesen nem dolgozok. Ki tart el? Tesom is igy van ahogy te, 22 eves egy normalis munkaja nem volt még, de nem is lesz olyan mint egy 15 eves kisfiu.
17/L
"lassan sepertem a padlót 2 nyelvvizsgával :"D :) szóval az megalázó is volt."
Hát valóban megalázó, hogy két nyelvizsgával nem tudod rendesen elvegezni azt a munkát, amit 8 általánost végzett betanitott munkásoknak is megy.
Annak nem való az egyetem, aki még az egyszerű munkákat se képes megtartani.
Szóval az alap kérdésedre a válasz: igen, gáz.
Jobban kellene dolgoznod. Attól, hogy te egyetemre jársz és van nyelvvizsgád nem vagy különleges.
Más is dolgozik eladóként, gyárban iskola mellett és elvégzik a munkájukat..
Nem úgy kellene gondolkodni, hogy a munkáltatónak megtiszteltetés, hogy egyáltalán alkalmazhat téged.
Nem az a gáz, hogy nem tudsz dolgozni, foleg egyetem mellett nagyon nehez , unokabatyam meg noverem 23,25 evesek es most tudtak csak elhelyezkedni ugy hogy tenyleg munkajuk is van es annyit keresnek hogy alberletet is tudjanak venni. Inkabb azt latom gaznak hogy nagykepunek erzed magad, es azt hiszed mindig neked van igazad, es ha valami nem tetszik neked visszaszolsz mint egy 5 eves taknyos. Semelyik penztaros nem szolhat vissza a vasarlonak maximum akkor
ha tenyleg nagyon ok nelkul elkezdi ocsarolni de szerintem csak meg akartad mutatni hogy milyen kemeny vagy ketto nyelvvizsgaval.
Gratulalok. Masoknak ilyenkor mar majdnem egyetemuk van, csak hogy lasd masok sokkal elorebb tartanak. Sot masoknak mar gimiben megvolt ez nekik nem hiszem hogy ezzel kellene felvagni. Tenyleg nem gondolod hogy 3 munkahelybol ahol kirugtak neked semmi hibad nem volt?
Mert akkor tenyleg veled van a baj es ha nem adsz lejjebb az egodbol mindig kifognak rugni. Es igy tenyleg nem lesz munkahelyed. En se viselnem el fonokkent hogy azt hiszed hogy te szulted a spanyolviaszt csak mert van ket nyelvvizsgad. Ertem en hogy frusztralo aljamunkat
vegezni de felsofokud nincs ezalltal ez a lehetoseged. Megszokod vagy megszoksz. De ha az elso akkor ne panaszkodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!