Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldre utazni alkalmanként...

Külföldre utazni alkalmanként munka miatt?

Figyelt kérdés
Felajánlottak egy lehetőséget, ahol évente több alkalommal külföldre kéne utazni. De nekem ez nyűg, nem szeretnék. Viszont így akkor ugrott az állás is. Van itt olyan, aki elvállalná?
2017. aug. 23. 10:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Fizetik az utazást? Ha nem, akkor esélytelen.
2017. aug. 23. 10:58
 2/16 A kérdező kommentje:

Fizetik,mindent.

Csak en.alapbol nem szeretek utazni. Plane kulfoldre

2017. aug. 23. 11:07
 3/16 xswerdy ***** válasza:
100%

persze, hogy van, aki elvállalja, ezrek dolgoznak ilyen munkakörben. A legtöbb multicégnél benne van a pakliban.

Dolgoztam évekig olyan helyen, hogy heti 1 nap külföld. Meg volt, hogy fél évig a munkaidő fele kint. Most meg szinte semmi. De ez cégen belül is bármikor változhat.

2017. aug. 23. 11:49
 4/16 A kérdező kommentje:

neked ez bejött?

Én pl nem szeretek utazni, pláne külföldre. hiába fizetik, nem nyaralás, és hiába jó a munka, egyszerűen nyűg.

2017. aug. 23. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedülálló vagy, és egyébként fizetik ezt is, továbbá jó a fizetés, akkor miért ne? Nem értem a "nyűg" fogalmát ebben az esetben.

Más kérdés ha valami segédmunkás vagy és a munkáltatóval kell rohangálni, zötykölődni a szakadt furgonban nyócan...

2017. aug. 23. 12:34
 6/16 A kérdező kommentje:
külföldre kell menni repcsivel.
2017. aug. 23. 12:40
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Akkor másik kérdés: a főnök férfi és te nő vagy? Ha ilyen "személyi asszisztens" címszó alatt kéne utazgatni a főnökkel, akkor az már mást jelent... munkát, csak más jellegűt.
2017. aug. 23. 13:28
 8/16 A kérdező kommentje:
nem
2017. aug. 23. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Kitalálom miért nem szeretsz külföldre utazni. Rettegsz a migránsoktól :D:D
2017. aug. 23. 13:48
 10/16 A kérdező kommentje:

ha én megyek külföldre, akkor ÉN vagyok a migráns nem? Max akkor nekik kéne félniük tőlem XD

Nem..szimplán nem szeretek, miért nehéz ezt felfogni?

2017. aug. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!