Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Referencia személyek megadása,...

Referencia személyek megadása, ha nincs?

Figyelt kérdés

Az egyik helyen ahová jelentkeztem behívnának, de nagyon erősködik, hogy adjak előző munkahelyeimről referencia személyeket. Az egyik cég már nem is él, volt közig. az utolsó meg...nevetséges.

Nem értem miért kérnek, szerintem kevés embernek van pozitiv, ex referencia személye.

Simán mondjam meg, hogy sorry de nincs?

2017. aug. 22. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megadod az egykori közvetlen vezetőd elérhetőségét vagy megmondod őszintén, hogy egy nagy fász az illető és úgy is csak fászságokat sz ar na ki a száján.
2017. aug. 22. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
* nem mindegy, lehet már nem is emlékeznek rád azon a munkahelyen és valami általános baromságot mondana rólad. Ha meg van titkolni , félni valód, akkor így jártál.
2017. aug. 22. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd az ilyen munkahelyet a csodába!
2017. aug. 22. 18:15
 4/4 A kérdező kommentje:
miert hagyjam? amugy reszmunka, de most az kene a legjobban
2017. aug. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!