Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Referencia ingyen munkával?

Referencia ingyen munkával?

Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok, szakfordító képzésre járok mert váltani szeretnék. Nagy szükségem lenne hivatalos referenciára. Arra gondoltam, hogy pl. fordításokat készítenék ingyen egy olyan szervezetnél, ahol vevők az ilyesmire, de nem tudom, hogy ilyen esetben írnának nekem ajánlólevelet? :/
2017. máj. 15. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük.
2017. máj. 15. 09:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam teljesen egyértelműen, bocsánat. Először is arra lennék kíváncsi (mielőtt megkérdezem tőlük), hogy szerintetek szabályos egy ilyen dolog, lehet egyáltalán ilyet csinálni?
2017. máj. 15. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, persze, hajrá!
2017. máj. 15. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Még szép! Bármelyik cég tárt karokkal fogad. Ezek a rohadtak pont arra mennek, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni. Ha pedig ingyen dolgozol, főnyeremény vagy.
2017. máj. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!