[Saját weblap/Referencia bemutatás] ingyen megoldható-e, ill. hogyan?
Ingyen: vannak ingyenes tárhelyek, subdomain névvel, meg némi reklámmal.
Ha sajnálsz évi ~3500 Ft -ot, egy domain és alap webtárhelyre.
De ne légy skót!
A többit meg elvileg már tudod, tudod hogy kell weboldalt készíteni, azt feltölteni, hisz egy fronte-end -esnek ez alap dolog.
Csinálsz pár akár statikus oldalt, ahol leírod mit tudsz, bemutatod munkáid, megadod elérhetőséged, akár egy OnePage stílusba.
Zavaró lehet, hogy pl. belső frame -be van, mert keretbe az ingyen tárhely rak reklámot, vagy kitakar az oldaladból egy fix layerrel...
illetve nagyobb kissé komolytalan jelleget sugal, ha valami free elérésen van, már a saját kis bemutatkozásod.
Mint ha szakadt ruhába mennél üzleti megbeszélésre.
Illetve a SEO -ban kezd hátránnyal az oldal, mivel google is szereti az ilyeneket hátrébb sorolni.
Igen ilyen dolgokat szerettem volna tudni :)
Szóval te, hogy csinálnád ezt pl.? Azt a szakadt ruhát nyilván én is inkább "öltönyre" cserélném, de nem tudom, hogy szokás ezt
1 évre ~1200 egy .hu -s domain. (Először min 2 évre kell)
Évi 4~6 ezerért már tűrhető tárhely, vagy alap VPS is bérelhető.
(Statikus lapokhoz, esetleg nagyon minimális PHP -val: [link]
Én a weblapjaimhoz vettem domain -t, nem sok és vissza jön...
A Tárhelyet pedig VPS -el oldom meg, bár ehhez szerver szinten is ismerni kell, hogy kitudd építeni.
Az oldalaim napi 15~20 ezer látogatóval egy alap VPS is elbírja.
Éves szinten mindennel együtt, az 5 weboldal meg áll ~15 ezerből.
Bevétel meg havi szinten a 10× -e, fő állás mellet leadózva jó kis mellékes. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!