Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznom kéne de hogyan?

Dolgoznom kéne de hogyan?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem vagyunk túl jó anyagi helyzetbe édesanyámmal. Én 13 éves fiú vagyok és anyukám teljesen egyedül csinál mindent. Én még nem dolgozhatok pedig mindent megtennék hogy kicsit jobb anyagi helyzetbe legyünk. Ha én dolgoznék nagyjából megoldódna a dolog mert legalább nem lenn mindig olyan probléma hogy mit együnk. Édesanyám jól keres -300-400 ezer körül havonta. De sokat tartozik a navnak a banknak mert tönkre ment a vállalkozása. Tippek kellenének hogyan "éljük túl ezt az időszakot. Anyukám egyébként kerámiával foglalkozik.

2017. aug. 20. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

te nem tudsz dolgozni

anyukád egyezkedhet a bankkal, a navval, és kérhet magáncsődöt.

2017. aug. 20. 12:40
 2/7 A kérdező kommentje:
És az mit jelent?
2017. aug. 20. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fizetésképtelen, nagyjából ennyit jelent. 13 évesen nem kell erről többet tudjál, majd 3 év múlva mehetsz diákmunkázni.
2017. aug. 20. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán 15éves kortól mehetsz diákmunkára. Vagy ha találsz olyat aki elvisz, akkor valahol "feketén" pl építkezésen sihitnyíknek, szeméttelepen vagy erdőtisztítás, de viszont így nem tudsz suliba járni.

Még ráérsz! Inkább tanulj és segíts anyukádnak a házimunkában!

Ne haragudj, de te még jó helyzetben vagy!

Mi ketten voltunk testvérek és havi nettó 120eFt-ból éltünk, apám babakoromban lelépett azóta se láttam, gyerektartást nem fizetett, bíróság semmit se tett, nincs se nagyszülő se rokon, anyukámnak a sok gond miatt szívinfarktusa lett.

Szóval szívás az élet.

2017. aug. 20. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Én apám is lelépett baba koromban. És anyukámmal néha azon gondolkodunk hogy honnan lesz mit enni.
2017. aug. 20. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyád tanulja meg beosztani a pénzt és rendezni a pénzügyeit! A letiltásai a fizetése max 50%a lehet,

vagyis 150-200 ezer marad, van olyan család, ahol ennyiből 4-5 ember él, emellett kap utánad családit és gyerektartást is kéne (ha nem kap, akkor meg petelje apádat)

13 évesen meg a suliban kell helyt állnod, nem dolgozni

2017. aug. 20. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Menjetek ki kulfoldre.

De en is ezen gondolkodnek elmennek melozni,teljesen eretten probalsz gondolkodni,sokan peldat vehetnenek rolad.

De te meg tanulj.

2017. aug. 21. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!