Szerintetek milyen munkaterületen kéne majd dolgoznom?
Kilencedikes vagyok és az osztályfőnökünk kérte, hogy holnapra írjuk össze, hogy milyen területeken tudnánk elképzelni magunkat.
Mivel eléggé beleástam magam a digitális rajzolásba és az animációba, ezért felírtam az animációt és a digitális grafikát. A média is mindig érdekelt, a tanárom és más felnőttek szerint nagyon jól fogalmazok, ezért az újságírás is ment a papírra. Kiskorom óta anyukám jóvoltából imádom a filmeket, eléggé otthon vagyok bennük ott is, ezért felírtam a filmipart is (Nem tudom még, hogy ott melyik területén). Mivel a színészet is érdekel, járok színjátszókörre és mindig benne vagyok a sulis darabok rendezésében, ezért az is szóba jöhetne, viszont tudom, hogy Magyarországon nagyon nehezen lehet megélni belőle.
Az iskolában ötös tanuló vagyok, csak a reál tárgyakból vagyok négyes, így azok kizárhatóak. Imádok rajzolni (mostanában már szinte csak digitálisan). Gyakran szoktam novellákat, történeket és képregényeket írni, sokat olvasok. A pszichológia is érdekel, de nem hinném, hogy ebben az irányba tanulnék inkább tovább. Jó a nyelvérzékem, van egy középfokú német nyelvvizsgám és most készülök a felsőre, angolból jövőre szeretném letenni a középfokút. Biztosan el fogok még idén kezdeni egy új nyelvet tanulni, a francia, japán és a spanyol között vacillálok. Az számítógéphez is értek, anya szerint azzal kéne tovább mennem, míg apa szerint a régészettel (mivel ő is régész), de a történelem annyira nem fog meg.
Tudom, nem túl sok információ, de ezek alapján tudtok valamilyen továbbtanulási irányt még ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!