Most végeztem az első évem közigazgatás-szervezőként. Milyen szakot/képzést kéne választanom mellé, hogy a későbbiekben ne éhbérért kelljen dolgoznom?
Még hátravan 2 év a BA képzésből, és mivel nem állami, hanem közszolgálati ösztöndíjas vagyok, ezért "ingyen" elvégezhetek még egy szakot, mert megmaradnak az állami ösztöndíjas éveim.
Van két felsőfokú nyelvvizsgám, ha ez számít.
Villamosmérnök, mérnökinformatikus, programtervező informatikus, gépészmérnök, pénzügyi és számvitel.
Vagy a mostani szakod MSc-je.
Magántanár jó marketinggel jól keres, jogászok közül az ügyvédek is félzsíros lóvékat akasztanak.
De a magántanárok közül csak azt veszik komolyan akinek van tanári végzettsége, szóval az nem túl esélyes, mert gondolom a 3 éves BSc után nem akarsz még 5 évet tanárira járni meg a gyakorlat stb, mert akkor nem mostanában fogsz tudni teljes állásban dolgozni.
De amit most végzel szakot akármennyire is "büfészak" el kell végezni, még jó esetben van 2 éved gondolkodni, de én inkább arra koncentrálnék, hogy elvégezzem ezt jó eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!