Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2017-ben nektek mennyi az az...

2017-ben nektek mennyi az az igazán minimális netto bér amiért dolgoznátok?

Figyelt kérdés

Úgy értem.hogy az alatti fizetés esetén vagy kiléptek vagy el sem vállaljátok de azért a bérért ti nem.dolgoztok csak a minimális bérért.

Nem.azt kérdem hogy mennyiért dolgoznátok ha ennyi meg ennyi lenne a fizetés hanem most mennyiért dolgoznátok a leg minimálisabb bérért?

Az én bér igényem 130.000-140.000ft ez alatt nem vállalok munkát.

2017. aug. 18. 22:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mondok egy csoda dolgot.

Ha egyedül vagy éd egy 11.000-es munkás szállón laksz.....5.000ft ért 1hónapba. Már meglehet élni...aztár nem mondtam hogy jól is....csak töbségében egyhangú étkezés kell ehhez.

2017. aug. 19. 14:51
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

Hát, ha a szakmámban nem kapok állást, akkor marad valami eladó/gyári betanított munka, mivel éhen csak nem akarok halni és a rezsit is fizetni kell.

Nem tudom ezek mennyit fizetnek, de akkor annyi lenne a minimális nettó bér, amennyit ezek fizetnek.

2017. aug. 19. 15:21
 23/30 A kérdező kommentje:
Huh...ez a válasz nagyon labilis talajon áll....nincs stabilitása....ha Budapesten élsz,nincs olyan hogy "csak ez van".... Máshol sajnos van ilyen....de nem.lehet az a minimum...amennyit ajánlanak....ugyanis az már erős kihasználás...majd nem hogy rabszolgaság....kell lennie egy limitednek....
2017. aug. 19. 16:13
 24/30 anonim ***** válasza:
44%
90 millió dollár /óra + a világ összes szolgáltatása legyen Nekem elérhető a nap 24 órájában a körülményekhez mérten a lehető leggyorsabban.
2017. aug. 19. 18:12
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha nincs más, és a szakmámban nem tudok elhelyezkedni, bármennyiért elvállalok bármit, mert nem akarok éhenhalni. Te is azt mondod, hogy 140 ezer alatt nem vállanál munkát, de mi van, ha az egyetlen munkalehetőség ami elérhető, csak 90 ezret fizet? Akkor azt fogod elvállalni, mert valamiből élni kell, nem? Ha viszont nem ilyen valóságtól elrugaszkodott dolgot nézünk, akkor meg azt mondom, hogy 250 ezer alatt nem vállalnék munkát, mert tudom, hogy annyiért el tudnék bármikor helyezkedni a szakmai hátteremmel.
2017. aug. 19. 19:48
 26/30 anonim ***** válasza:
52%
Nettó 500 ezer forint. Az alatt nem nemzetközizem. Ha nem tetszik, megyek olyan céghez, aki megadja ezt a pénzt.
2017. aug. 20. 11:47
 27/30 anonim ***** válasza:
nettó 165 és akkor leadtam az igényeimet nagyon.
2017. aug. 21. 07:27
 28/30 anonim ***** válasza:

"Nem szakma kérdése a válasz, hanem az elv és a megélhetés. Illetve az emberi erőforrások kihasználásának engedélye."

Viszont így kár volt kérdezni, hisz egyértelmű, bármennyiért, mert a kevés is több mint a nulla Ft. Ha megélhetésre kell (Jó ez itt pár válaszolónál kizárt), akkor minden munkát elvállal az ember nem? Ha nem akarja hogy éhen haljon.

2017. aug. 21. 14:14
 29/30 A kérdező kommentje:
Nos...ebben van valami...de amit elvállalok átmenetileg...akár csak 10napra onnan ki is lépek hiába jó és könnyű a meló...nem maradok 120-130alatt.
2017. aug. 22. 15:45
 30/30 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mennyiből élsz meg, az pedig egy másik dolog, hogy mennyiből tudod megvalósítani a céljaidat. Ha csak megélni akarnék, akkor maradhattam volna gépkezelő havi 110-120 ezer forintért. Én annyiból is megéltem albérlettel, kajával, stb... Viszont a céljaim eleréséhez kell a havi fél milliós fizetés.
2017. aug. 22. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!