Az lehet, hogy azért nem vettek fel a közszférába soha mert látták rajtam állásinterjún, hogy túl értelmes vagyok oda?
Figyelt kérdés
És úgy gondolták, úgyis hamar lelépnék onnan.2017. aug. 13. 21:53
1/8 anonim válasza:
...vagy azért, mert lerítt rólad, hogy pökhendi vagy. Én ez utóbbira tippelek.
2/8 anonim válasza:
Vagy csak simán nem ütötted meg a mércét.
3/8 anonim válasza:
Persze, te túl értelmes vagy. Véletlenül se az volt a gond, hogy volt nálad jobb, vagy valaki kisfiát kellett felvenni helyetted. Te voltál túl jó.
5/8 anonim válasza:
LOL :D
Az a lényeg, ha a közszférába nem is kellettél, de megtaláltad a helyed valahol másutt. Engem a többi innentől fogva már nem is érdekelne .
6/8 anonim válasza:
Nem kell közszférába jelentkezni! Kb 80%ban úgyis megvan kié lesz az állás. Kutyakomédia az egész Cv küldözgetés, meg interjúk.
Jelentkezz komoly multikhoz...ott legalább tiszta a verseny (néha).
7/8 anonim válasza:
Ha vkit nem vesznek fel, az ok:
1. Túl okos volt (félnek tőle)
2. Túl buta volt (nem ütöttem meg a mércét)
3. Már megvolt előre a befutó rokon
4. Pénzügyi okokból mégsem töltötték be, visszavonták a pozit
5. Vagy sokat kéne neki fizetni
6. Nem volt szimpatikus
8/8 anonim válasza:
Megmérettél és kevésnek találtattál!
"És úgy gondolták, úgyis hamar" kiesnél "onnan."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!