Miért hazudják minden állásinterjún azt, hogy majd 2 nap múlva keresnek?
Figyelt kérdés
Már nem egy helyről hallottam ezt, ahol voltam, és 10/10 cég nem hív vissza, nem keres, nem szól. Nem az a gond, hogy nem engem vesznek fel, hanem miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy hé, te hülye, majd akkor szólunk, ha téged választunk. Miért kell hitegetni, hogy mindenképpen jeleznek majd?2017. jún. 21. 15:36
1/25 anonim válasza:
nem mindegy hogy azt mondják hogy 2 nap múlva keresnek vagy majd keresnek valamikor?
2/25 A kérdező kommentje:
Nem barátom, ha máskor sem keresnek.
2017. jún. 21. 15:50
3/25 anonim válasza:
Velem általában egyből közlik, hogy felvettek. Akkor velem van a baj?
4/25 anonim válasza:
Ezt még hányan fogják megkérdezni?
Fogjátok már fel végre, hogy egy cégnek sincs kapacitása több száz interjúzót felhívni, hogy bocs, nem te nyertél.
Egyébként ha annyira kell az állás, miért nem telefonálsz be, hogy mi a helyzet?
Legalább 5 állást nem kaptam volna meg, ha nem telefonálok be érdeklődni...
5/25 anonim válasza:
Mert ilyenek. Én is így jártam. Mindenhol azt mondják mindenképp értesítenek, akár igen, akár nem a válasz. Ehhez képest 90%ban semmilyen válasz nem érkezik. Jó, jó, tudom, hogy ez nemet jelent, de lehetnének korrektek is, ha azt mondanák: Nézze 2 héten belül értesítjük, ha Ön a nyertes, ha nem jelentkezünk ez időn belül, ekkor ennyi volt, köszönjük.
6/25 anonim válasza:
A "keresnek" azt jelenti, hogy AKKOR hívnak, ha kellesz.
Ha nem hívnak, akkor nem kellesz.
Mi a fenéről akarsz velük csevegni, ha úgysem akarnak alkalmazni?
Mi ezen ennyire bonyolult? Mit nem lehet ezen érteni?
7/25 A kérdező kommentje:
3: Nem, te hatalmas király vagy, mindenkinél alkalmasabb és nagyszerűbb ember, veled azért közlik azonnal, mert fejed fölött a sugárzó glória.
2017. jún. 21. 16:02
8/25 A kérdező kommentje:
4: Remélem, nem valami stratégiai tervezés szakterületen dolgozol, mert nem erősséged a szövegértelmezés, fogyaték.
2017. jún. 21. 16:03
9/25 anonim válasza:
mert ha megmondanák akkor hisztiznének hogy miért nem őket választották
10/25 anonim válasza:
semmi baj sincs azzal, ha nem értesítik ki a vesztest! De!!!
Akkor nem kell hazudozni, hogy mi mindenképp értesítjük, akár igen, akár nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!