A Krisz&TiTim KFt-ről halott már valaki? Keresnek több pozícióba is embereket, pl. gasztronómiai referens és online marketing referens. Ha valaki volt náluk állásinterjún, meséljen pár mondatban, átverés-e, vagy van-e fix fizetés ilyenek.
Véletlenül találtam rá erre a fórumra ! Döbbentem tapasztaltam azt a rosszindulatú véleményeket amivel szeretnék ezt a tisztességesen vezetett munkahelyet lehúzni ! Aki ismer olyan munkahelyet ahol teljesítmény nélkül munkabért fizetnek, akkor megkérem , hogy szóljon !
Én magam csak jót mondhatok erről a munkahelyről ! Felvételkor korrekt tájékoztatást kaptam az elvégzendő munkáról illetve az elvégzett munka díjazásáról .
Ez remek. 2 neg., 2 poz.
Én olyat kaptam, hogy
"Tisztelt Érdeklődő!
Köszönjük jelentkezését ! A Wellness Weekend Organizer RoadShow Organizer tevékenység végzéséhez szükséges tudnivalókról, Business Tájékoztatóinkon, személyesen tájékozódhat.
Időpontja : 2012-12-11 kedd 15:30
Helyszíne : Budapest XIII kerület Kassák Lajos út 62 Fszt. Krisz&TiTim Kft
Témája: Cégbemutatás, Munkamenete, Munkaidő,Alkalmazás módja, Jövedelem, Felmerülő kérdések megválaszolása, Egyéni elbeszélgetés
Tekintettel a jelentkezők számára, a Tájékoztatón történő részvételi szándékot, kérem mielőbb jelezni.
Üdvözlettel: M******M****
Krisz&TiTim Kft
mm.shopcenter@gmail.com
Miért nincs rendes mail címük?
Hasonlít a Zepter-es asszisztenses hirdetésekhez
(Habár ez nem Váci út)
Miért nincs rendes mail címük?
Sziasztok!
Ezt az irodát senkinek sem ajánlom. Előző héten voltam bent állásinterjún és próbanapon is. Az iroda lepukkant és koszos. Ha valamit kérdez az ember a termékkel kapcsolatban amit "értékesíteni kellene" lekezelően válaszolnak és a próbanaposokkal sem foglalkoznak igazán. Egy hónapig próbaidsként foglalkoztatnak, utána jelentenek be 4 vagy 6 órában minimálbérre, a jutalék pedig kézből kézbe megy. Amikor pedig a próbanapon elköszöntem tőlük és azt mondtam hogy, még átgondolom a lehetőséget és visszajelzek akkor erre azt a választ kaptam, hogy jobb lenne ha itt maradnék mert "pályakezdő vagy úgy sem vesznek fel sehová" Bunkó inkorrekt banda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!