Miért hazudják minden állásinterjún azt, hogy majd 2
nap múlva keresnek?
Figyelt kérdés
Már nem egy helyről hallottam ezt, ahol voltam, és 10/10 cég nem hív vissza, nem keres, nem szól. Nem az a gond, hogy nem engem vesznek fel, hanem miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy hé, te hülye, majd akkor szólunk, ha téged választunk. Miért kell hitegetni, hogy mindenképpen jeleznek majd?
Én sem értme, hogy minek kéne téged hívogatnia a munkáltatónak, vagy úgy bárkit, akit nem akar felvenni. Az, hogy majd hív az arra érvényes, hogyha kellesz. Meghllgatja az összes jelöltet és aki érdekes, azt felhívja. Ha nem hívtak, az egyértelműen azt jelenti, hogy nem téged válaszott. Nem is értem hogy gondolják az emberek, hogy a munkáltatók csak erre érnek rá...
2017. jún. 21. 16:10
12/25 A kérdező kommentje:
10: Valakinek sikerült is megértenie a kérdést.
2017. jún. 21. 16:11
13/25 anonim válasza:
4-es vagyok.
Engem fogyatékozol le, te szerencsétlen idióta? Te vagy mukanélküli, te nem kellesz sehova, te korcs.
2017. jún. 21. 16:16
14/25 anonim válasza:
Azért mert ilyen simlis világban élünk. Ez is egy kirívó bizonyíték rá. Nyugodtan küldhetnének egy köszönetet sms-ben, levélben, vagy emailben, sablonnal nem nagy cucc, de ilyen aljas magának való mindenki, ezt értsd meg !!! Ezért nem küldenek ! (mély tiszteletem annak az elenyésző az maradéknak akik még váltak olyan erkölcsi hulladékká, mint a többiek...)
2017. jún. 21. 16:18
15/25 anonim válasza:
Egyébként telesírhatsz itt mindent, hogy jahajj a szemét munkáltatók, de inkább olvasnád el amit írtam te marha.
Már rég dolgozhatnál, ha felemelnéd a telefont és érdeklődnél a cégnél az interjú után. Sok helyen direkt ezt várják, aki ennyire tojik a melóra, azt minek vennék fel?
De picsogj csak, aztán halj is éhen, pont arra való vagy!
2017. jún. 21. 16:18
16/25 A kérdező kommentje:
13: Téged, gyökér, mivel e kijelentésed után az is bizonyossá vált, hogy a mai állapotokról sincs túl sok fogalmad, csak egy elkényeztetett kis görcs lehetsz, aki gátlások nélkül osztja az észt. Kapard el magad, mert hozzá nem teszel a világhoz, csak elveszel belőle.
2017. jún. 21. 16:26
17/25 anonim válasza:
De te is kérdező, te is életképtelen vagy
2017. jún. 21. 16:27
18/25 anonim válasza:
ez az ország egy vicc ezügyben, nehéz hozzászokni.
Nekem mostanában csak ilyenek vannak, mondja az ember hogy jelentkeznek 1-2 héten belül, soha nem hallok a cégről többet.
Tiszta diliház ez az ország komolyan mondom.
De a legviccesebb akkor is az ha elmegy az ember a megbeszélt interjúra, és akkor közlik hogy "feleslegesen jöttél", már nincs is ilyen állás, betöltöttél.
Ja és ezért utaztál 1-2 órát.
2017. jún. 21. 17:40
19/25 anonim válasza:
Pont úgy járok, ahogy 18-as írja. Azt hittem csak én vagyok ilyen lúzer, de egyre több embertől hallom ugyanezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!