Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A fodrász jól fizető szakma,...

A fodrász jól fizető szakma, ha a megéphetést nézzük?

Figyelt kérdés
Még gyerek vagyok 17 éves, de az az elképzelésem, hogy először alkalmazottként dolgoznék fodrászüzletben, aztan később ha lesz rá pénzem nyitnék saját szalonokat is. Így meg lehet élni? És ha igen, tudok félretenni belőle ha tényleg csak a nagyon szükségeseket fizetem?

2017. aug. 13. 18:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hol tervezed mindezt? Vidéken egy zsákfaluban ahol mr van egy "bevált" és lehet a kutya nem néz rád, vagy a fővárosban aká ahol minden utcában van egy kis túlzással?

Ha ez uzóbbi akkor nem olyan lehetetlen ilyen "szolgáltatóként" megélni. Nekem sem a körmösöm, sem a kozmetikusom nem tud hipp hopp időpontot adni ai azért sokat elárul, js és dolgoznak szinte egész nap....de mondom ez Bp-en van egyikük belváros.

2017. aug. 16. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Áh hülye billentyűzet, tehát akár és ami :D
2017. aug. 16. 20:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát. Budapesten tervezem dolgozni, saját vállalkozással. Csak ugye előtte megcsak alkalmazottkent tudnek dolgozni. Aztán majd később a félretett pénzből nyitnék 1 szalont és így bővíteném a vállalkozásomat.
2017. aug. 18. 09:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Valami jól fizet=kevesen tudják megcsinálni és sok embernek szüksége van rá. Na most kezdj el gondolkodni, hogy ez mennyire igaz a fodrászra. Bárki el tudja végezni nem telik sok tanulásba. Tehát csak akkor fog igazán jól fizetni, ha valami olyan serot tudsz elovarazsolni amit rajtad kívül csak nagyon kevesen.
2017. aug. 30. 00:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Fodrászra általában szüksége van az embereknek előbb-utóbb, pl. munkahelyen se tolerálják, hogy ha úgy nézel ki, mint Robinson.

De nálam is a "muszáj.. előbb-utóbb" meg a "most csekkre kell a pénz, és ha így oldalt tologatom a kezemmel, akkor még egész jól kilátok" kategóriákba van ez sorolva.

Legyél női fodrász, a csajok több pénzt költrnek ilyen marhaságokra :P

2017. aug. 30. 01:09
 16/21 anonim ***** válasza:
A fővárosban simán megélsz ilyesmiből. Én nő vagyok, körmöshöz és kozmetikushoz is 2 hétre előre be kell jelentkeznem. Szerinted véletlen? Itt van igény az ilyesfajta "szépülésre" jobban mint vidéken, van is munkájuk. Aztán aki szorgalmas és gürizik egész nap (pl kozmetikusom is van hogy 10.kor megy haza) annak csak megéri. Bár számokat nem tudok mondani.
2017. aug. 30. 16:19
 17/21 A kérdező kommentje:
#15 féfi és női fodrász szeretnék lenni egyszerre pont ezért. ;) :P
2017. aug. 30. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jól megél az a fodrász aki 1) ért hozzá és 2) van kiépült ügyfélköre, de az első pár év mindenképpen nehéz.
2017. szept. 8. 06:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Legutóbbi válaszban minden le van írva.

Szerintem is a kiépült ügyfélkör az, ami manapság a leginkább számít.

Valószínűleg minden más egyéb szakmában is, nemcsak a fodrászat esetén.

2017. szept. 8. 08:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetséges az ügyfélkör kialakítása? Reklámozás, egyre több emver, egyre több ajánlás?
2017. okt. 29. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!