Fodrász szakma tényleg ennyire túltelített és alulfizetett?
Én nem vagyok fodrász és nem is szeretnék az lenni,csupán hallottam,hogy nincs olyan "jó" dolguk mint jó pár évtizede.
Gondolom egy férfi megvesz egy áruházban egy hajvágógépet és valamelyik családtag levágja és nem kell ezreket költeni egy fodrászra.
Viszont sok nőnek muszáj fodrászhoz járni,ők nem tudják megoldani az otthoni hajvágást,stb..
Mennyire tud elhelyezkedni egy fodrász hazánkban?
Túltelített lett a szakma?
Ha mondjuk felveszik dolgozni egy szalonba,akkor a vendégkört neki kell odavinni?
Mennyi a fizetése egy fodrásznak?
Azt is hallottam,hogy csak 4 órában jelentik be őket.
Igaz ez?
Eskuvoi haj 10e?
Mennyasszonyom jar fodraszhoz, nem eskuvoi hajat keszittet altalaban es megis 8-14e kozott fizet.
En ferfikent annyit tapasztalok, h megorulok a fodraszok nagy reszetol...igenytelenek..also hangon1500-2000 egy ffi hajvagas es mindig nekem kell meg itthon kikorrigalnom amit elcseszett vagy nem vett eszre, pedig nem tul bonyolult a frizuram :D
Rendesen feszult vagyok mikor megkerdezi igy jo lesz? Es nezem a tukorben ..mintha a felenel jarnank es nem is ertem a kerdest...
Sztem egy ugyes,igenyes fodrasz jo kommunikacioval, stilussal es forgalmas helyen levo uzlettel siman megel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!