Alkalmas lennék hegesztőnek?
Figyelt kérdés
Bizonytalan vagyok mert termetem is alacsony (166 cm)
kezem nem túl nagy, 25 éves leszek idén. Nincs szakmám csak érettségim szeretnék valami jól fizető szakmát. Szerintetek?
2016. ápr. 26. 19:43
1/2 anonim válasza:
Mi köze van a termetednek a hegesztéshez?
2/2 anonim válasza:
Van köze hozzá. Én eddig igazán jó hegesztőket szinte csak alacsonyakat ismertem meg, és jó az nagyon, ha odafér az ember, nem kell behajtogatnia magát szűkebb helyekre. A kis termet előny lehet annyiban is, hogy számodra nagyobb a munkadarab, magas ember nagyítóval se közelítené meg ezt, hogy a világod "pontosabb". Nem is beszélve arról, hogy a rövidebb kéz kilengései kisebbek. Bááár, alacsonyabb emberek hajlamosabbak kézremegésre (ez csak statisztikai irányadó lehetne, nem is nagyon szignifikáns eredménnyel), de akár hiszed, akár nem, kézremegős hegesztőgurut ismerek a legtöbbet. Ők kénytelenek megtanulni helyesen tartani az ívet, leteszik a kezüket, két kezet használnak, elhelyezkednek kényelmesen, persze a lehetőségekhez képest. És alkotnak támaszt, amikor a varrat megköveteli. A csípőből tüzelő szobrászok meg általában nem foglalkoznak ilyesmivel, és rendesen bénább a napi teljesítményük bármilyen munkahelyen, persze csak általában, nyilván van az a mindenben penge, aki meg is követeli magától, hogy maxot nyújtson mindig, csak velük már inkább csak párhavonta találkozunk a kocsmában, amikor hazanéznek kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!