A fodrász jól fizető szakma, ha a megéphetést nézzük?
Figyelt kérdés
Még gyerek vagyok 17 éves, de az az elképzelésem, hogy először alkalmazottként dolgoznék fodrászüzletben, aztan később ha lesz rá pénzem nyitnék saját szalonokat is. Így meg lehet élni? És ha igen, tudok félretenni belőle ha tényleg csak a nagyon szükségeseket fizetem?2017. aug. 13. 18:30
1/21 anonim válasza:
Ha nem a megélhetést nézzük, akkor a fodrász igen jól fizető szakma.
2/21 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem a megélhetést nézzük? Azt akarod mondani ezzel, higy nem lehet belőle megélni?
2017. aug. 13. 18:59
3/21 anonim válasza:
"Hogy érted hogy nem a megélhetést nézzük?"
Hogy máshogy lehetne nézni azt, hogy egy szakma az "jól fizető szakma"-e?
4/21 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy miert tette hozzá, hogy: "Ha nem a megélhetést nézzük."
2017. aug. 13. 19:41
5/21 anonim válasza:
Te kérdezted úgy, hogy jól fizető szakma-e, ha a megélhetést nézzük.
6/21 A kérdező kommentje:
Igen mert kivancsi vagyok hogy meg lehet-e belole elni. Csak azzal h o azt irta h egesz jol fizeto ha nem a megelhetest nezzuk, azzal nekem az jott le h fizetnek eppenseggel de mondjuk a villanyszamlat mar nem tudnam fizetni... ezert nem vagom.
2017. aug. 13. 19:52
7/21 anonim válasza:
Érzed te a szarkazmust, nen kell ertetlenkedni :)
8/21 A kérdező kommentje:
Hat en nem az a tipus vagyok aki kedvelne a szarrkazmust meg az ironiat...
2017. aug. 15. 21:31
10/21 anonim válasza:
Ha nem vagy béna akkor lesz kenyérre meg vízre pénzed ha profi vagy és befutsz akkor talán több is, de ehez már születni kell. De hisz mit vársz ha hajat vágni meg a 65 éves nagymamám is tud és majdnem úgy nez ki mint ha lementek a fodrászhoz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!