Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak? Mennyit dolgozz...

Mit csinaljak? Mennyit dolgozzak? Hogy tegyek felre?

Figyelt kérdés
Palyakezdo gyogypedagogus vagyok, nevetsegesen alacsony fizetessel. Alberletben lakom, diakhitelem van. Plusz egyeb szamlak es etkezes, egyedul ki sem tudnam fizetni, de baratommal felesbe fizetunk, de igy is keves a penz. Munka mellett dolgozom maganban is, fejleszteseket es babysitterkedest is vallalok, de ez a bevetel olyan mint a kutya vacsoraja, vagy van, vagy nincs, nem tudok vele erdemben szamolni. Igy viszont van, hogy egy nap reggel 7kor elindulok otthonrol es este 11-re erek haza. De legkorabban este 9-re. Kivagyok tole. De ez a pluszmunka teremti meg a lehetoseget, hogy el tudjak menni szorakozni hetvegen, esetleg vegyek magamnak valamit, vagy ne kelljen mindenbol a legolcsobbat levennem a polcrol. Felre tenni lehetetlen, pedig azt szeretnem... nem tudom, hogy erne meg jobban. Ne dolgozzak foallas mellett, de akkor kb 0Ft "szabadfelhasznalasu" osszeg allna rendelkezesemre havonta, ellenben kipihent lennek, nem purcannek ki minden nap, vagy dolgozzak tovabb, hogy legyen penzem arra a fenyuzesre, hogy pottyos rudit veszek tescos helyett, de kozben hulla vagyok... Hogy tudnek felretenni? Azok az emberek, akiknek diplomajuk van, rendes allasuk, de nincs sajat lakasuk hogy kezdik el az eletuket? Lehetetlennek latom hogy valaha sajat lakasom legyen... egy elkeseredett 24 eves.
2017. aug. 9. 02:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20: Múltkor 1 óra alatt lazán felérte Bp-re, majd a gyorsforgalmi végétől a Váci útra 1 óra 20 perc alatt.
2017. aug. 10. 13:20
 22/25 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor lehet, csak a szorzót felejtette leírni a félóra elé. :)

2017. aug. 10. 16:39
 23/25 anonim ***** válasza:
De most az infós fizetés és a tiéd nem elég arra, hogy spóroljatok? Ha te ezt szereted csinálni és a párod is támogat akkor mi a gond? Ketten együtt azért biztos kerestek annyit amiből egy átlagos élet kihozható.
2017. aug. 10. 18:17
 24/25 A kérdező kommentje:

az eljutast ugy ertettem, hogy barhova, ahol az embernek szuksege lehet valamire. bevasarlas, szorakozas, munkahely, stb. nem kell masik varosba atmenni ezert, vagy azert. nyilvan lehet bkk-zni orakig pesten. egyebkent a nagyobb varosok elete egyelore ismeretlen szamomra, van a csaladomnak egy nyaraloja egy balatoni kis faluban, ahol kb. 4 utca van es a bolt de. 11kor zar, es hetvegen ehenhalsz kb, ha nem taraztal be, semmi goingout lehetoseg, nyugdijas falucska, en ilyenekben gobdolkodtam, nyilvan szeged, vagy gyor mas teszta. viszont a baratok nincsenek ott.

informatikus, de diploma nelkul keves helyre veszik fel, es nem elunk rosszul, mint ahogy irtam is, de ehhez nekem sokat kell dolgoznom (nem napi 8orat, azzal semmi bajom nem lenne). illetve nem akarok ra tamaszkodni, szeretnek sajat erobol is megelni

2017. aug. 12. 00:40
 25/25 anonim ***** válasza:

24: Vidéken egymástól 30 km-re lévő településre hamarabb odaérsz, mint Bp-en kocsival A-ból B-be.

Egyébként nyilván senki nem 200 fős zsákfalukra gondolt "vidék" alatt, bár az tény hogy a legnyugodtabb életet ott lehetne élni.

"viszont a baratok nincsenek ott"

Majd lesznek új barátok, ez már csak ilyen. Meg el kell dönteni, hogy lakás kell, megy saját normális élet, vagy barátok?

2017. aug. 12. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!