Mit csinaljak? Mennyit dolgozzak? Hogy tegyek felre?
Értem. Akkor lehet, csak a szorzót felejtette leírni a félóra elé. :)
az eljutast ugy ertettem, hogy barhova, ahol az embernek szuksege lehet valamire. bevasarlas, szorakozas, munkahely, stb. nem kell masik varosba atmenni ezert, vagy azert. nyilvan lehet bkk-zni orakig pesten. egyebkent a nagyobb varosok elete egyelore ismeretlen szamomra, van a csaladomnak egy nyaraloja egy balatoni kis faluban, ahol kb. 4 utca van es a bolt de. 11kor zar, es hetvegen ehenhalsz kb, ha nem taraztal be, semmi goingout lehetoseg, nyugdijas falucska, en ilyenekben gobdolkodtam, nyilvan szeged, vagy gyor mas teszta. viszont a baratok nincsenek ott.
informatikus, de diploma nelkul keves helyre veszik fel, es nem elunk rosszul, mint ahogy irtam is, de ehhez nekem sokat kell dolgoznom (nem napi 8orat, azzal semmi bajom nem lenne). illetve nem akarok ra tamaszkodni, szeretnek sajat erobol is megelni
24: Vidéken egymástól 30 km-re lévő településre hamarabb odaérsz, mint Bp-en kocsival A-ból B-be.
Egyébként nyilván senki nem 200 fős zsákfalukra gondolt "vidék" alatt, bár az tény hogy a legnyugodtabb életet ott lehetne élni.
"viszont a baratok nincsenek ott"
Majd lesznek új barátok, ez már csak ilyen. Meg el kell dönteni, hogy lakás kell, megy saját normális élet, vagy barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!