Mit csináljak? Dolgozzak vagy ne?
Figyelt kérdés
Rettenetesen fáj a mellkasom, 39 fokos lázam van, és nagyon köhögök. De ma be vagyok osztva dolgozni du. 4-től hajnali 3-ig. Tegnap is ilyen állapotban végigdolgoztam 11 órát, és mivel italbárban vagyok ilyen mindenes kisegítőlány, munkaidőben végig jéghideg italraktárba kell szaladgálnom és 30 kilós sörös- meg borosdobozokat pakolnom.
Így is épp csak megélek spórolósan, nem engedhetem meg magamnak, hogy egyetlen napot is kihagyjak. Tudom, hogy itthon kéne maradnom, különben csak rosszabbul leszek, de akkor meg kajára nem lesz pénzem, és éhezni fogok. Melyiket válasszam?
(Orvosnál már voltam a héten, de nincs pénzem kiváltani az antibiotikumot, amit felírt.)
2016. ápr. 2. 14:06
1/5 anonim válasza:
Ha nem engedheted meg magadnak a betegséget akkor miért kérdezed? Tul fogod vészelni. (Hol laksz/dolgozol? Tudok segiteni? Priviben is irhatod!!!)
2/5 anonim válasza:
39 fokos lázzal ne menj be dolgozni. Saját magadnak ártasz vele. Szépen maradj otthon és feküdj az ágyba. Csillapítsd a lázat borogatással.
3/5 anonim válasza:
Ennivalót lehet szerezni ingyen is (pl. bemész nap végén éttermekbe egy ételhordóval, hogy vannak-e maradékaik, amiket úgyis csak kidobnának, vagy ingyenkonyha, vagy akármi, ha rászorul az ember, jobb ez, mint éhen halni). De egészséged csak egy van, azzal nem játszunk.
4/5 anonim válasza:
A gyógyszert szedni kellene, lehet már tüdő-, vagy mellhártyagyulladásod van, ne dolgozni menj, hanem sürgősen orvoshoz, és váltsd ki a receptet. Kérj valakitől kölcsön ha nincs pénzed, nincs senki rokon, barát, aki segíthetne?
5/5 A kérdező kommentje:
2500Ft az antibiotikum. Egy heti kajapénzem. És ha kölcsönkérek, azt utána miből fizetem vissza?
2016. ápr. 2. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!