Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez allergia? Mire? Mit csinálj...

Ez allergia? Mire? Mit csináljak vele, hogy dolgozzak? (Részletek lentebb)

Figyelt kérdés

Két éjszaka dolgoztam eddig, konyhán, szénhidrátszegény süteményekkel. Elsőre semmi baj sem volt, most viszont a fél kézfejem és néhány ujjpercem vörös és fáj, kissé dagadt.

Amivel eddig nem dolgoztam, és most használjuk, az a Brilliance kézfertőtlenítő (más márkájút használtam már és nem volt vele bajom), update lisztkeverék, fruzktóz.

Orvoshoz menni hétfőig nem tudok, csak ügyelet lenne, de nálunk az ügyeleten sajnos többnyire kontár dokik vannak, sok a rossz diagnózis.

2009. dec. 17. 11:05
 1/6 A kérdező kommentje:
És ami még kimaradt: gumikesztyűben egyszerűen nem tudok fogni, nem érzem mi van a kezemben.
2009. dec. 17. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Igyál kalciumos pezsgőtablettát! 500 mg hatására ha érzékelsz javulást, akkor valószínű allergiás reakció.
2009. dec. 17. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A kézfertőtlenítőtől lehet akár ekcéma is.
2009. dec. 17. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Naponta 2x5ml Calcimus inj inni. Ez jobb mint a pezsgőtabletta, de azt is nyugodtan igyál. Ha lehet került ezt a szert míg orvoshoz nem mész, vigyél magadnak külön olyat ami nem allergizált. mond meg a főnöknek ,ohgy ez van. Ezért elvileg nem csinálhat patáliát.
2009. dec. 17. 11:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Patália biztos nem lesz semmiért, családi vállalkozás lévén. Csak az a baj, mosogatáshoz ugyanazt a fertőtlenítőt (is) használjuk, amivel kezet mosunk, és nem hiszem, hogy azt tudnám mással helyettesíteni...
2009. dec. 17. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Vegyetek klaraszeptet az nem allergizál
2009. dec. 17. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!