Nem tudom, dolgozzak e tovább vagy leszámoljak az egészségem miatt?
Figyelt kérdés
Két hete dolgozom egy gyrosos lángososnál. Napi 16 órát dolgozom. És az utóbbi 5 napban folyamatosan vérzek. elmentem dokihoz beküldtek sűrgőséggel mert fogamzásgátlót szedek, és nem kéne most véreznem. azt mondták nagyon meg van erőltetve a szervezetem. csináltak vizsgálatokat. kaptam gyógyszert és azt mondták ha két nap múlva nem múlik el akkor mesterséges kaparást kell csinálni. és hogy én döntésem de azt ajánlották hogy hagyjam ott ezt a munkahelyet mert valószínű hogy máskor is elő fog fordulni és hosszú távon ez nem egészséges.. ezen kívül a térdem is be van dagadva amit régen fizikoterápiáztak és a dokim azt mondta szívatni kellesz ha még jobban erőltetem... nem tudom mit csináljak. 24 éves vagyok ,, de a munka jól jön és kell a pénz.. jó mert helyben van falun belül a munkahelyem.. de az egészségem is féltem.. nem tudom megpróbáljak e még pár napot dolgozni vagy inkább hagyjam ? :/2013. ápr. 23. 14:49
1/3 anonim válasza:
Hagyd ott ezt az embertelen munkát! mi az, hogy 16 órát gályázol? A körzetivel beszéld meg, a térded miatt írasd ki magad, gyógyulj. És utána mondj fel. Undorító, mit művelnek egyes munkáltatók.
2/3 A kérdező kommentje:
a körzetimnél voltam reggel.. azt mondta nem adja még meg az alkalmasságit.. aludják még.. ha nagyon akarom akkor megadja de nem nyugodt szívvel. .csak amiatt mert ő is tudja hogy nehéz elhelyezkedni.. :/ hát sok 16 óra.. főleg hogy nem tudunk leülni egész nap.. nem csodálkoztam hogy a térdem bedagadt.. de jobban ez a vérzés ijesztett meg..
2013. ápr. 23. 15:22
3/3 anonim válasza:
24 évesen kikészítenek, akkor nem is fogsz találni mást! Tudom, hogy nehéz, nagyon nehéz, de ez nem megoldás, nem bírod. Nem lehet 16 órát állni és dolgozni, embertelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!