Miért nem engedi, hogy dolgozzak? Mit csináljak, hogy belemenjen?
Az anyám nem akarja engedni, hogy iskolaidőben dolgozzak, mert mégis minek... De elég sok órám kiesett a gimibe (heti 17) és péntekenként pl. egyáltalán nem kell bemennem.
A nyáron hostesskedtem és elég sok pénzt sikerült vele keresnem, ezért gondoltam, hogy folytatom így, év közben is, időm lenne rá.
De anya nem akarja, mert ő megad mindent, ne dolgozzak.
Viszont most is szeretném majd megvenni az új iPhone-t, de már rögtön mondta, hogy minek, mikor a régit is tavaly kaptam, vagy hogy vettem egy új cipőt és felvette, én pedig mondtam, hogy ne helyettem hordja már el. Erre jött a válasz, hogy ő adta rá a pénzt, azt csinál vele, amit akar.
17L
Van pénteken tanítás, de már letettem az osztályozóvizsgát tavaly angolból és egy másik idegennyelvből, így azokra nem kell bemennem. Testnevelésből felmentett vagyok, így arra sem kell bejárnom.
Szóval a péntek így néz ki:
Első 2 óra az emelt tantárgyak órái, erre nem kell mindenkinek bemenni, csak aki az adott tagozaton van. Aztán jönne nekem egy francia, majd tesi és angol órák. De mivel ezekre nem kell bejárnom, egyetlen órám sincs pénteken.
Igen, tudom, hatalmas szerencsém van.
Ez valami kisegítő iskola?
"kiesett a gimibe" helyesen kiesett a gimiBEN.
17 évesen inkább tanulj, és nyáron dolgozz.
Nem, nincs problémám, csak 9.-ben a tanár buktatni akart, mert ki nem állhatott, ezért gerincferdülésre és asztmára felmentést kaptam. Elmondanám, hogy az osztály nagy része ugyanígy fel van mentve, pedig senkinek semmi baja.
Egyéb, amibe beleszeretnél kötni? :)
Lemaradt egy n betű, mi lesz most???
"Viszont most is szeretném majd megvenni az új iPhone-t, de már rögtön mondta, hogy minek, mikor a régit is tavaly kaptam, "
Teljesen igaza van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!