Miért nem engedi, hogy dolgozzak? Mit csináljak, hogy belemenjen?
Az anyám nem akarja engedni, hogy iskolaidőben dolgozzak, mert mégis minek... De elég sok órám kiesett a gimibe (heti 17) és péntekenként pl. egyáltalán nem kell bemennem.
A nyáron hostesskedtem és elég sok pénzt sikerült vele keresnem, ezért gondoltam, hogy folytatom így, év közben is, időm lenne rá.
De anya nem akarja, mert ő megad mindent, ne dolgozzak.
Viszont most is szeretném majd megvenni az új iPhone-t, de már rögtön mondta, hogy minek, mikor a régit is tavaly kaptam, vagy hogy vettem egy új cipőt és felvette, én pedig mondtam, hogy ne helyettem hordja már el. Erre jött a válasz, hogy ő adta rá a pénzt, azt csinál vele, amit akar.
17L
Nem rongyrázás céljából használom a termékeiket, egyszerűen ezekkel vagyok megelégedve.
De elmagyaráznád, hogy ez miért fontos az eredeti kérdésem szempontjából?
"Nem rongyrázás céljából használom a termékeiket, egyszerűen ezekkel vagyok megelégedve. "
Hat persze hogy nem, ezert akarod lecserelni az egyeves telefonodat :)
Legalabb magadnak ne hazudj mar bakker.
Szerintem tök jó, hogy dolgozni akarsz. 16 év felett diákszövetkezeten belül nyugodtan dolgozhatsz.(tescoba pénztárosként 90%-ban diákok dolgoznak. Péntekenként nyugodtan mehetnél és a sulira meg hétvégén is lenne így időd!).
Az meg hogy iphone-t akarsz venni,az teljesen mindegy. Ha társasjátékot írtál volna, biztos nem hurrognak ennyire le.Az is egy cél, hogy szeretnéd magad ruháztatni, illetve mobilt akarsz. Szóval hajrá, menj be a diákszövetkezetbe és anyukád szerintem úgysem tudna eltiltani a munkától.
Ja és csak a tisztánlátás végett:
hostess az is, aki a szeletelt párizsit,meg szalámit kínálja tálcán a vásárlóknak a tescoban,spárban feltűzdelve fogpiszkálóra, vagy épp a minijoghurtokat. Szóval hagyjátok már a szemétkedést.
Kérdező,menj dolgozni,anyád meg majd úgyis később örülni fog, hogy tudsz magadnak pénzt gyűjteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!