Mi volt eddig a legnevetségesebb állás ajánlat amit eddig kaptatok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 19:31
1/9 anonim válasza:
100%-ban jutalákos állás, vállalkozóit ki kellett volna váltani és napelemeket értékesíteni. Azt mondták ezzel a munkával 500 ezret össze lehet szedni havonta.
2/9 anonim válasza:
Franc se tudja már, de múltkor felhívott egy fejvadász, beszéltünk egy állásról, mondtam neki egy összeget, azt mondta túl sok, megérdeklődtem, mennyire gondoltak, megmondta, erre kibuggyant belőlem a röhögés, mert laza 250ezerrel volt a max összeg kevesebb, mint amit én mondtam és ami teljesen reális is. Nem mellesleg a mostani fizumnál is kevesebb lett volna.
4/9 anonim válasza:
call centeres állás minimálbérért...azt mondták ide nem kell érettségi ugyhogy adhatnak minimált mindenkinek tök mind1 mekkora végzettsége van :D na meg telekom üzletkötői 2 hónap alatt 5ezret kerestem....
5/9 anonim válasza:
Pakson egy habszivacsos cég vegyészmérnököt keresett, bruttó 165 000Ft-ot ajánlott, továbbá a lehetőséget, hogy 30 000-ért a munkásszálon béreljek szobát másodmagammal.
Jelenleg a lakhelyemtől nem messze dolgozom br. 186 500-ért, így egyértelmű volt a döntés :)
6/9 anonim válasza:
Biztosítási ügynök 0 Ft+jutalékért vállalkozóival.
7/9 anonim válasza:
Webmesterkedés, rendszergazdai munkák nettó 125 000-ért, miközben akkoriban szakmunkával 200 000-t kerestem :)
8/9 anonim válasza:
8 órás raktárosi munka nettó 110ért, de csak napi 2 órára jelentettek volna be.
9/9 anonim válasza:
Elmehettem volna IT fejlesztői gyakornoknak 0 Ft-ért. Kaptam korábban én is ügynökös ajánlatokat, de azt nem tekintem ajánlatnak.
Amit mostanában kaptam legviccesebb ajánlat az az volt, hogy 5 éves IT tapasztalattal IT architekt pozícióból menjek el bruttó 300 ezerért valami 10 fős fejlesztő céghez fejlesztőnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!